Rietumniekus šausmina Taizemes budistu izdarības ar nedzimušu bērnu līķiem

Bangkokas tempļi

Pirms dažiem gadiem budistu mūks Hans Raksahits tika arestēts pēc tam, kad pats bija publiskojis video, kurā redzams, kā viņš dažnedažādi izdarās ar nedzīva, gandrīz pilnībā attīstīta nedzimuša bērna līķi.

Šī baisā rīcība, kas notika Saraburi provincē Taizemes centrālajā daļā, bijis paredzēta, lai savāktu miesas daļiņas no līķa un tās tālāk pārdotu dažādiem rituāliem mērķiem.

Ķermeņa atliekas, kuru viņš dēvēja par ya sane jeb baudas zālēm, Hans tirgoja tempļa apmeklētājiem. Lai gan vīrieti izslēdza no klostera un arestēja, cietumsodu viņam nepiesprieda, bet jau pēc nedaudziem gadiem viņu arestēja atkal par sieviešu seksuālu izmantošanu, iestāstot viņām, ka ar maģijas palīdzību piesaistīts viņu patieso mīlu. Tagad viņš izcieš cietumsodu par izvarošanu.

Lasi vēl: Bērnus izņem no narkomānu ģimenes: vēlāk atklājas, ko vecāki bērniem deva miegam! DRAUSMAS!

Šķir lapu tālāk, lai lasītu tālāk par šiem briesmīgajiem atgadījumiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Nu ko – brauksiet uz Tibetas klosteriem meklēt apgaismību?
    Skatos pa logu šorīt – ārā mīnus 12. Ziema beidzot klāt. Sezonai atbilstošs apģērbs sev un ģimenei, riepas un aukstumam piemērots akumulators mašīnai. Apkures rēķini. Glāze sildoša aromātiska konjaka vakarā, kad mierīgi apsēdies un atskaties uz aizejošajā dienā padarīto un plāno ziemas vidū uz nedēļu izrauties no ikdienas, lai dotos ceļojumā uz vietu, kur termometrs rāda +25. Skaista vīzija, piekrīti? Kas trūkst, lai tai ļautos? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Nāc, reģistrējies no manas saites , saņem vienu biļeti par brīvu un, ar jaunām cerībām uzsākot jauno, 2017.gadu piepildi savas dziļākās vēlmes!

Leave a Comment