Rietumniekus šausmina Taizemes budistu izdarības ar nedzimušu bērnu līķiem

2010. gadā varasiestādes atklāja 348 aborta augļu paliekas plastikāta maisos kādā budistu klosterī. Tie bija atvesti no piecām dažādām abortu klīnikām, acīmredzot ar mērķi, lai pārdotu burvjiem un amuletu tirgotājiem. Klosteris neatradās kādās attālās provincēs, bet Bangkokā.

Taizeme ir populāra tūrisma paradīze, kas slavena ar eksotisku augu valsti un zīdu. Tā ir arī valsts ar lielāko budistu īpatsvaru pasaulē – 94% no tās 65 miljoniem iedzīvotāju sevi uzskata par budistiem.

Valstī ir 34 000 budistu klosteri, kuros mitinās 300 000 mūki. Tomēr līdz pat šim laikam ir maz nopietnu pētījumu par tajiešu budistu praksēm, īpaši tām, kas saistītas ar līķu izmantošanu rituālos, spoku bērniem sargātājiem un elles radījumiem.

Lasi vēl: Bērnus izņem no narkomānu ģimenes: vēlāk atklājas, ko vecāki bērniem deva miegam! DRAUSMAS!

Lai gan rituālās prakses, kurās reizēm izmanto nedzīvus dzimušus bērnus, var šķist dīvainas vai pretīgas cilvēkam, kurš nepazīst tajiešu rituālās prakses, Taizemē tas viss nešķiet tik šokējošs.

Zināms, ka daudzi ietekmīgi taizemieši, sākot ar politiķiem un beidzot ar kinozvaigznēm, veikuši kādas maģiskas darbības, lai nostiprinātu savu karjeru un aizsargātos pret sāncenšiem.

Taizemiešu aizsargājošo amuletu industrijas apgrozījums ir aptuveni 300 miljoni ASV dolāru gadā. Dārgākie pārdoti pat par 1,75 miljoniem dolāru, kamēr citus var iegūt par 10 centiem. Īpašos gadījumos amuletu spēku pastiprina ar “līķu šķidrumu” no aborta augļiem vai nupat mirušiem pieaugušajiem.

Avots: huffingtonpost.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Nu ko – brauksiet uz Tibetas klosteriem meklēt apgaismību?
    Skatos pa logu šorīt – ārā mīnus 12. Ziema beidzot klāt. Sezonai atbilstošs apģērbs sev un ģimenei, riepas un aukstumam piemērots akumulators mašīnai. Apkures rēķini. Glāze sildoša aromātiska konjaka vakarā, kad mierīgi apsēdies un atskaties uz aizejošajā dienā padarīto un plāno ziemas vidū uz nedēļu izrauties no ikdienas, lai dotos ceļojumā uz vietu, kur termometrs rāda +25. Skaista vīzija, piekrīti? Kas trūkst, lai tai ļautos? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Nāc, reģistrējies no manas saites , saņem vienu biļeti par brīvu un, ar jaunām cerībām uzsākot jauno, 2017.gadu piepildi savas dziļākās vēlmes!

Leave a Comment