Rīgā jau otro reizi notiks vērienīgs Grila un BBQ festivāls, kurā varēs deugustēt dažādus gardumus

Grila un BBQ festivālu organizē Grilētāju Brālība, sadarbībā ar Rīgas Domi un ar Borjomi Latvija draudzīgu atbalstu.
2017. gada 20. maijā, Lucavsalā norisinājās pirmais “Latvijas Grila & BBQ festivāls”, kura mērķis ir popularizēt un attīstīt grilēšanas kultūru un tradīcijas Latvijā.

Pateicoties burvīgajiem laikapstākļiem, festivālu apmeklēja tūkstošiem rīdzinieku un Rīgas viesu, visas dienas garumā baudot šefpavāru meistarklases, degustācijas un dažādas brīvdabas sporta aktivitātes.Grilētāju apvienības “Grilētāju Brālība” organizētais “Latvijas Grila un BBQ festivāls 2017” Daugavas upes krastā pulcēja azartiskus grilētājus no Latvijas un Lietuvas, meistarīgākos šefpavārus, kuru veikumu nobaudīja teju ikviens festivāla apmeklētājs, bet par izsalkuma un slāpju remdēšanu rūpējās vietējie mājražotāji.


Pasākumā par burvīgu atmosfēru un konkursiem rūpējās pasākumu vadītājs un komiķis Kaspars Upacieris jeb Ufo, bet īpašu pārsteigumu apmeklētājiem sarūpēja mūziķis un dīdžejs Roberts Gobziņš, kurš festivāla izskaņā pārņēma pasākuma vadīšanas stafeti.
 

Pēc veiksmīgi aizvadīta festivāla, Grilētāju Brālība sāk gatavoties nākamā gada pasākumam, kurš solās būt vēl apjomīgāks un krāšņāks!

Seko līdzi Grilētāju Brālība soc. kontiem www.grilam.lv un festivāla lapai www.grilfests.lv Nenokavē karstāko 2018. gada notikumu!
Pasākuma lapa –
Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment