Roberto Meloni dzīvē sliktas ziņas

Raidījuma “Četri uz koferi” jaunākajā epizodē Roberto Meloni uz Krētu devās kopā ar dziedošo policistu Nikolaju Puzikovu, influenceri Diānu Kubasovu un dziedātāju Dženiju Meju.

Kamēr pārējie atpūtnieki baudīja dzērienus, Roberto devās uz dzīvokli, kur saprata, ka pazaudējis personu apliecinošos dokumentus. Kamēr Roberto uzturējās dzīvoklī, viņš mēģināja atrast somā esošos dokumentus. Viņš tos tur neatrada, tāpēc devās uz mašīnu tos meklēt.

Atgādinām, ka iepriekšējās raidījuma sižetos līdzīgā situācijā bija epidemiologs Ņikita Trojanskis. Viņš kopā ar kompanjoniem devās uz Rumāniju, taču ceļojuma sākumā lidmašīnā pazaudēja pasi.

LASI VĒL: Jelgavā 2,39 promiļu reibumā aizturēts kāds autobusa vadītājs

Kā atzina Roberto, iemācīties gatavot bija viņa sapnis. Viņam izdevās piepildīt savu sapni, izmantojot televīzijas raidījuma starpniecību. Izdotās grāmatas ir Roberto veltījums viņa mātei, kura dzīvo Sardīnijā.

Atgādinām, ka Roberto ir viens. Lai gan viņš labprāt apprecētu sievieti no Latvijas, Krievijas, Ukrainas, vai Itālijas. Papildus dzimtajai itāļu valodai viņš runā latviešu, angļu un nedaudz krievu valodā, kā arī apgūst lietuviešu valodu.

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment