Rozā pilnmēness 24. aprīlī visvairāk ietekmēs tieši šīs 3 zodiaka zīmes – kas gaidāms?

Tā kā mēs atrodamies izaicinājumu un pārmaiņu laikā, neuztraucieties, ja nokavējāt pēdējo pilnmēnesi, – jauns debesu notikums ir pavisam tuvu. Naktī no 23. uz 24. aprīli debesis rotās spilgti rozā pilnmēness.

Sārtā pilnmēness, kas nosaukts agrā pavasarī ziedošo savvaļas puķu vārdā, 2024. gada 24. aprīlī norisināsies Skorpiona zīmē.

Šis notikums nesīs dziļus atklājumus un fundamentālas pārmaiņas, kas savā veidā ietekmēs katru zodiaka zīmi.

Sagatavojieties pieņemt šo transformējošo enerģiju un ļaujiet tai jūs vadīt. Pilnmēness tradicionāli simbolizē kulmināciju un izrāvienu, izgaismojot Mēness spožuma virsotni mēneša tuvošanās laikā.

Tie bieži tiek uzskatīti par labvēlīgu laiku jaunu centienu uzsākšanai. Tomēr Skorpiona ietekmē šis pilnmēness piedāvā ne tikai apgaismību, bet arī atbrīvošanu.

 

Vērši, kas pazīstami ar savu nelokāmo mīlestību pret stabilitāti un komfortu, pilnmēness laikā Skorpionā var saskarties ar vētrainu emocionālo ainavu un svarīgām atklāsmēm.

Pilnmēness Skorpionā, kas atrodas tieši pretī Vēzim zodiaka aplī, pastiprina esošo spriedzi un izgaismo tās Vēža dzīves jomas, kurās nepieciešama transformācija vai kritiska pārvērtēšana.

1. Dziļa ieniršana zemapziņā

Pilnmēness Skorpionā mudina Vēžus konfrontēties ar tādiem savas psihes elementiem, kurus viņi parasti apiet. Skorpiona ietekme stimulē dziļu transformācijas programmu, atklājot slēptās patiesības un apglabātos noslēpumus.

Vērsis var saskarties ar satraucošu realitāti saistībā ar savām attiecībām, karjeras izvēli.

2 – Attiecības zem mikroskopa

Šis Mēness notikums sniedz Teļiem lielisku iespēju kritiski paraudzīties uz savām savstarpējām attiecībām.

Saspringtais emocionālais klimats var vai nu stiprināt saites, vai arī atklāt tajās esošās plaisas, liekot Vēršiem veikt nepieciešamās pārmaiņas savas emocionālās veselības labā.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment