Vienam no viņiem 100% jānopērk loterijas biļete! Pazīstamā ezotēriķe Tamāra Globa sola, ka līdz aprīļa beigām 3 Zvaigžņu zīmes sagaidīs neticamu bagātību

Foto – ekrānuzņēmums

2024. gada aprīļa beigas pēc pazīstamās ezotērikas speciālistes Tamāras Globas vārdiem, būs labvēlīgas šo trīs Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem. Vai tas piepildīsies?

Pārmaiņas aprīļa pēdējā nedēļā sagaida visas 12 Zvaigžņu zīmes. Saskaņā ar Tamāras Globas teikto, šajā laikā cilvēki var pieņemt svarīgus lēmumus un piepildīt pat visdrosmīgākās vēlmes. Īpaši tas attiecas uz trim Zvaigžņu zīmēm – proti, Auniem, Lauvām un Mežāžiem.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Lasi vēl: Testiņš: izvēlies vienu no maģiskajiem dārgakmeņiem un uzzini atbildi uz sev aktuāliem dzīves jautājumiem

Auns

Tātad, Aunam Zvaigžņu karte rāda, ka aprīļa beigās būs pārmaiņu pilnas. Auni gūs uzvaras romantiskajā, finanšu, intelektuālajā un citās jomās. Ļoti iespējamas arī veiksmīgas investīcijas, un ieguldījumi darījumos, kas saistīti ar nekustamo īpašumu, un esot pat iespēja vinnēt iespaidīgas naudas summas loterijā. Ezotēriķe ir pārliecināta – Auniem jānopērk loterijas biļetes!

Lasi vēl: Dārznieks pastāstīja, ko viņš ar peonijām izdara jau aprīlī, lai tās ziedētu tik krāšņi kā vēl nekad: efekts ir iespaidīgs!

Foto – ekrānuzņēmums

Kā jau zināms, Auns ir pirmā Zvaigžņu zīme, kas tiek asociēta ar pavasara sākumu, jo tā sākas 21.martā. Auns tāpēc arī simbolizē jaunu sākumu, enerģiju un drosmi. Un cilvēki, kas nāk pasaulē Auna zīmē, izceļas ar savu enerģiju, neatkarības sajūtu un drosmi. Dažreiz gan viņi mēdz būt arī mazliet pārāk impulsīvi. Auni vienmēr ir noskaņoti doties uz priekšu un necieš zaudējumus. Šie cilvēki ir patiešām neatlaidīgi.

Lasi vēl: Vai jūs zināt, ar kādu datumu ir dzimuši cilvēki, kuriem ir lemts kļūt bagātiem? Varbūt jūs esat viens no tiem!

Kuri vēl divi laimīgie aprīlī sagaidīs lielās pārmaiņas, kas saistītas ar finansēm?

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment