Sabiedrība šausminās par jaunajiem attēliem, kurus Alla Pugačova atspoguļo uz jahtas bez pieliktā matu šinjona

“Forši nosvinēju “Pirmo pavasara svētdienu”! Paldies visiem par ziediem, par apsveikumiem un ikdienas prieku no maniem uzticamajiem faniem, mēs dzīvojam tālāk! Neuztraucieties par mani!” – rakstīja zvaigzne.

 

Daudzi tīkla lietotāji bija pārsteigti, kad redzēja mākslinieci, jo viņai nebija ierastā matu sakārtojuma. Primadonna pēkšņi parādīja savus īstos matus un atzina, ka pēc brauciena uz Čer**biļu tie bija mazāk biezi.

 

“Interesanti, kā tu izskaties bez filtriem? Cik maldinoša ir visa šī jūsu izliktā jautrība,” rakstīja interneta lietotājs gg.0213. “Cilvēki, kas tas ir?” – jautāja kāds komentētājs.

“Viņa ir veca dāma, un fotošops nepalīdz,” rakstīja kāds komentētājs. “Viņa atkal čīkst,” atzīmēja vēl kāds cits. “Un laime ir viltota…. tās vienkārši nav!

 

2023. gadā Pugačova kopā ar vīru un bērniem pārcēlās dzīvot uz Izraēlu, kas Kri*vi*ā izraisīja plašu mediju uzmanību. Tomēr daudzi atbalstīja viņas izvēli un teica, ka viņa rīkojās pareizi.

Interesanti, ka Pugačovas ballītē nebija viņas vīrs Maksims Galkins; viņš bija devies ekskursijā. Komiķis 4. martā sniedza ziņas no Viļņas. Fani bija pārsteigti, ka šie laulātie pavadīja tik daudz laika atsevišķi.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Lasi arī: Kāpēc cilvēki, kuri ir attiecībās, smaržo citādāk nekā vientuļie? Iemesls tevi, visticamāk, ļoti pārsteigs!

Lasi arī: Omīte man mācīja, kur nedrīkst glabāt naudu mājās. Ienākumi vairs neaizplūst kā ūdens cauri maniem pirkstiem

Allas Pugačovas muzikālais stils ir daudzveidīgs, ietverot popmūziku, folkmūziku, šansonu un citas tendences. Jāatceras, ka 15. aprīlī viņa svinēs savu 75. dzimšanas dienu. Līdz šim viņa nav paziņojusi, vai plāno rīkot kādu koncertu šajā sakarā.

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment