Šādam jābūt manikīram sievietēm vecumā no 50 līdz 60 gadiem, lai koptēls izskatītos dārgs

Kā izvēlēties toni?

Lakas krāsa ir atkarīga no sievietes gaumes. Tomēr ir jāievēro pamatnoteikumi. Nevajadzētu izvēlēties aukstos, neona un “indīgos” toņus. Labākā izvēle ir silta gamma. Arī miesaskrāsas toņi uz nagiem izskatīsies lieliski.


Sarkana laka

Vai esi vienmēr modē esošās klasikas cienītāja? Sarkans nagu pārklājums nekad neizies no modes. Šī krāsa ir pamats. Tā ir piemērota visu vecumu sievietēm. Galvenais ir izvēlēties pareizo toni. Svarīgi ir ņemt vērā arī tavas ādas krāsu.


Dāmām ar gaišu ādu ir piemērots klasiski sarkans tonis vai klasiski sarkans ar zilganu apakštoni. Šādai ādai neder koraļļu un bordo krāsa.

Ādai ar smilškrāsas nokrāsu piestāvēs koraļļu pārklājums vai sarkani rozā. Olīvkrāsas roku ādai ir piemēroti jebkuri toņi, īpaši spilgti.

Rozā pārklājums

Ne visi zina, bet šī laka ir universāls variants, ja izvēlēsies pareizo toni. Spilgti rozā tonis vislabāk piemērots jaunām modes dāmām. Vecākām sievietēm jāizvēlas bēši rozā, gaiši rozā, koraļļu rozā toņi.


Rozā toņi lieliski papildina gan ikdienas, gan svētku koptēlu. Pēdējā gadījumā tu vari nagus rotāt ar spīdīgiem elementiem vai pievilcīgu dizainu.

LASI VĒL: 60 gadu vecumā var izskatīties dažādi, bet labāk būt glamūrīgai dāmai nekā vecai tantei

Karameļu toņi


Piemērots variants jebkuram vecumam. Karameļu toņi izskatās cēli un maigi. Karameļu toņu priekšrocība ir tā, ka tā lieliski apvienojas ar citām krāsām.


Brūna krāsa


Brūns ir pamata krāsa. Tā ir piemērota lietošanai atsevišķi vai kombinācijā ar citām krāsām. Ikdienas manikīram ieteicams izmanto gaiši brūnus toņus.


Dizaina izvēle


Līderpozīcijās nemainīgi ir pamata dizaini – franču manikīrs un mēness manikīrs. Tālāk seko dizains ar ģeometriju; arī stingras līnijas rotās nēsētājas rokas. Bet uzlīmes un pulverveidīgie pigmenti jālieto uzmanīgi – tos arī nevajadzētu aplicēt uz visu pirkstu nagiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment