Šajās horoskopa zīmēs dzimušie, ar vislielāko iespējamību, visu mūžu atrodas sargeņģeļa paspārnē

 

Jaunava

Foto: Pixabay

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji paši, protams, ir pārliecināti, ka viņu veiksme ir viņu mērķtiecīgā darba rezultāts. Taču Jaunavas lēmumus bieži pieņem pilnīgi nepamatoti, tā teikt, kāds viņiem norāda, ko vajadzētu darīt! Jaunava jūt, kad ir brīži, kad ir jārīkojas, gan ir brīži, kad ir jānogaida un vienmēr tas ir precīzi. Ass prāts, laba intuīcija, spēja vērot, analizēt un augstāko spēku palīdzība Jaunavas padara par tieši tiem, par kuriem mēdz sacīt – dzimis laimes krekliņā.

Strēlnieks

Lasi arī: Horoskopa zīmes, kurām gluži vai pietiek tikai ar skatienu, lai uzliktu ļauno aci! Viņu enerģētika ir pati spēcīgākā!

Viegli iegūst vēlamo, Strēlnieks nekad nebaidās sapņot, pat, ja sapņi bieži šķiet utopiski. Veiksme, kas pavada šo dzīvi visu viņa mūžu, apkārtējos reizēm pat šokā – kā viņš to dara? Paši to neapzinoties, viņi tikai seko norādēm. Būdams ar burtiski neizlādējamu enerģiju, Strēlnieks soļo pa dzīvi bez noguruma, bez dusmām, palīdzot itin visiem, ko satiek savā ceļā. Un šo spēku viņam dod kāds cits!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment