Sapnī redzi, ka otrā pusīte tevi krāpj. Ko tas nozīmē?

Sapņi parasti ir simboliski. Kad tu sapņo, ka tevi krāpj, tas visbiežāk nav jāsaprot burtiski. Pārdomā savu attiecību pašreizējo situāciju. Parasti neuzticīgs partneris sapnī simbolizē to, ka mīļotais tev nepievērš pietiekami daudz uzmanības.

Varbūt viņš sācis vairāk strādāt, varbūt viņa sākusi no rītiem vingrot tā vietā, lai ieritinātos tavās skavās un kopīgi pavārtītos gultā. Varbūt viņš atkal sācis tikties ar senu draugu, kurš atgriezies no ilgas prombūtnes.

Iespējams, tas, ka partnerim ir intereses, kuras neskar tevi, rada tevī nedrošības sajūtu. Tava zemapziņa interpretē partnera ieinteresētību citās lietās kā sacensību. Tu vairs nesaņem visu kāroto uzmanību, tāpēc jūties “piekrāpts”. Tas var norādīt uz problēmām attiecībās. Varbūt starp jums trūkst mazliet romantikas un mīlestības apliecinājumu.

Izrunājies ar otro pusīti par savām sajūtām, atzīsties, ka ilgojies pēc uzmanības un apliecinājumiem, ka viņam vai viņai esi vissvarīgākais. Pat ja mīļotais patiesībā tevi nekrāpj, sapņos atklājas, ka tavas vajadzības nav apmierinātas un ka situācija tevī rada dziļu nemieru. Ja tu to apspiedīsi, ilgtermiņā viss kļūs tikai sliktāk, bet, ja mīļotais sapratīs, kā tu jūties, jūs varēsiet kopīgi izplānot, kā tikt ar šo situāciju galā.

Un vēlreiz – katrā ziņā izvairies bez pierādījumiem pārmest otrajai pusītei krāpšanu. Nepamatotas aizdomas tikai sabojās attiecības un nedos nekādu labumu.

Avots: psychicsuniverse.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment