Šeit ir viss, kas tev jāzina par sieviešu krūtīm

Krūšu lielums var mainīties

Tikai ar skatienu vien tu vari noteikt, kad viņai ir menstruācijas. Nacionālā veselības institūta dati liecina, ka vienu vai divas nedēļas pirms menstruāciju sākuma sievietes ķermenī izdalās progesterons un prolaktīns. Tas liek sievietes ķermenim uzņemt vairāk šķidruma, kā arī palielināties krūšu audiem un piena dziedzeriem. Dažām sievietēm krūtis var palielināties pat par vienu bļodiņu izmēru. Tomēr jābūt uzmanīgam: ja viņai drīz sāksies menstruācijas, krūšu stimulācija var būt sāpīga un tā var samazināt seksuālo uzbudinājumu.

Eksistē arī krūšu orgasms

Izklausās pārāk labi, lai ta būtu patiesība? Rutgera Universitātes zinātnieki izmantoja magnētisko rezonansi un atklāja, ka krūtsgalu stimulācija aktivizē smadzeņu daļu, kas atbildīga par ģenitālijām. Vēl neesi pārliecināts? Kādā pētījumā, kurā piedalījās 213 sievietes, 29% sieviešu atzina, ka piedzīvojušas krūšu orgasmu.

Lai sasniegtu labākus rezultātus, laizi un skūpsti katru viņas krūšu centimetru, pēc tam izmanto maigus glāstus, visbeidzot pievēršoties krūtsgalam, kurš palicis neskarts. Novieto plaukstu uz krūts tā, ka krūtsgals atrodas starp īkšķi un rādītājpirkstu. Saspied pirkstus kopā, lai viņas krūtsgals tiktu mazliet pavilkts uz priekšu un tad pieskaries tam ar mēles galiņu. Lai uzbudinātu viņu vēl vairāk, vari mutē turēt ledus gabaliņu. Ja aizsiesi viņas acis, jutīgums stipri palielināsies. Galvenais ir pacietība.

Nekoncentrējies tikai un vienīgi uz pašu mērķi

Lai arī tu noteikti vēlies tūliņ pat likt lietā tikko iegūtās zināšanas par krūšu orgasmu, atceries, ka svarīgas ir visas viņas krūtis. Intīmās veselības ārsti apgalvo, ka patiesībā krūtsgali ir vismazāk jutīgā vieta pieskārieniem. Austriešu zinātnieki atklāja, ka krūšu augšdaļa virs krūtsgala ir visjutīgākā vieta – tai seko krūts areolas, bet pēdējā vieta paliek paši krūtsgali. Nekoncentrējies tik vien kā uz vienu vietu – jo lielāku laukumu noklāsi, jo labāk.

Viena var būt lielāka

Par to neuztraucies: Aptuveni 1/4 daļai sieviešu viena krūts ir lielāka par otru. Katra krūts ir atsevišķa ķermeņa daļa, kura puberitātes laikā reaģē savādāk. Aptuveni 65% sieviešu, kurām novērojama krūšu asimetrija, dominē tieši kreisā krūts. Turcijā veikts pētījums atklājis, ka ķermeņa kreisajai pusei ir lielāka imūnā hipersensivitāte, tas ir faktors, kas ietekmē hormonus – tādu kā estrogēns, kas ir atbildīgs par krūšu lielumu un formu. Par atšķirībām jāuztraucas tikai tad, ja viena krūts ir daudz lielāka par otru. Ja tas tā ir, sieviete nekavējoties ievēros izmaiņas, gluži tāpat, kā tās vari ievērot tu – jūtami kunkuļaini veidojumi un paaugstināts jūtīgums var būt infekcijas, cistu vai pat krūts vēža pazīmes.

Palīdzi viņai, tēlojot ārstu

Ja jūti, ka zem viņas krekliņa ir kas dīvains, iedrošini viņu doties pie ārsta uz izmeklēšanu. Lielākā daļa dīvaino kunkuļu vienkārši izveidojas hormonu darbības rezultātā. Sievietēm vajadzētu apmeklēt izmeklēšanu reizi gadā vai ik pēc 6 mēnešiem, ja kādam ģimenes loceklim konstatēts krūts vēzis.

 

Avots: www.menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment