Pēc ilgstošām intīmām attiecībām ar skolotāju, 8. klases skolnieks sagādā “pārsteigumu”

34CEF7A100000578-0-image-a-4_1464760679936

Aleksandrija Vera (24), atzinās skolas vadībai, ka ar stājusies seksuālās attiecībās ar 13 gadus veco 8. klases skolnieku kopš septembra, pēc tam, kad viņi sāka flirtēt vasaras skolas laikā.

 

Saskaņā ar policijā esošajiem dokumentiem, Janvārī viņa palika stāvoklī no šī puiša.

Tieas dokumenti atklāj, ka puiša vecāki neiebilda pret viņu attiecībām, skolotāja atklāj, ka vecāki ir bijuši ļoti saprotoši un atbalstīja viņu attiecības, īpaši pēc tam, kad viņa palika stāvoklī.

Pēc tam, kad bērnu aizsardzības dienests negaidīti ieradās skolā, Februārī, veicot pārbaudes un iztaujājot viņu par attiecībām ar nepilngadīgo skolnieku, viņa nolēma veikt abortu. Pārbaudes laikā viņa noliedza, ka būtu attiecībās ar konkrēto pusaudzi.

Skolotāja aizbēga pirms policijai radās iespēja viņu aizturēt. Bet nesen policija apstiprināja, ka 24 gadus vecā skolotāja ir brīvprātīgi sevi nodevusi Mongomerijas reģiona policijai.

34D3629500000578-3620289-image-m-29_1464801962894
Skolotāja esot iedevusi skolniekam savu telefona numuru pēc tam, kad viņš neieradās uz stundu un tā arī viss ir sācies. Puika ir jautājis vai viņi varētu satikties un viņa ir piekritusi. Drīz vien viņi devās kopīgos izbraucienos ar viņas auto, skūpstījušies un drīz vien uzsākuši seksuālas attiecības, nodarbojoties ar seksu gandrīz ik dienas.

Pirmā reize esot notikusi pēc tam, kad Vera aizveda puiku mājās, bet viņa vecāki neesot bijuši uz vietas, tāpēc viņi devās uz skolotājas mājokli.

Pāris neturēja noslēpumā savas attiecības– pat skolā.

8 klases skolotāja, kurai ir viens bērns, policijai atzinās, ka viņa un puisis ir iemīlējušies, ka viņa ir iepazīstināta ar viņa ģimeni kā viņa meitene.

Saskaņā ar tiesas dokumentiem, Vera stāsta, ka vecāki ir atļāvuši pusaudzim pavadīt nakti pie viņas, pēc tam viņu no rīta aizvedot mājās, lai viņš paspētu uz skolas autobusu.

Vera ir apsūdzēta ilgstošā nepilngadīga bērna seksuālā izmantošanā, bet šobrīd atrodas brīvībā, jo tika iemaksāta 100000 ASV dolāru liela drošības nauda.

Kad pret skolotāju Aprīlī tika celta apsūdzība, skolas vadība ir atlaidusi viņu no darba.

 Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ince</cite>

    Ak šī mazā Vera…

  • <cite class="fn">aa</cite>

    kurš te kuru ir izmantojis? Sīkais pameņģējas un ir cietušais?

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    …vot to es saprotu ! Skolotāja iemaksāja $ 100 000 drošības naudu Jājautā ,vai mīlestības vārdā ? Un ja tas nebūtu nācis gaismā tik ‘ agri ,vēl pēc gadiem 5-iem
    tad viss būtu ,,OK” Gadu starpība ? Nospļauties, par tādiem aizspriedumiem !
    Dzīvotu laimīgu un saskanīgu dzīvi . Dod Dievs visiem tādu nodzīvot !

  • <cite class="fn">neSkolotāja</cite>

    Es vēl saprastu, ja puikas vecāki būtu pret un sūdzētos, tad vēl varētu te spriedelēt.
    Bet ja vecāki ir par, skolotajai patīk skolēns un otrādi, tad kādas tiesības te iejaukties policijai.
    Kad patiešam notiek ilgstoša seksuāla nepilngadīgu bērnu izvarošana, tad amerikāņi piever acis, visi klusē, bet redz te- milzīgs skandāls!

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Liekulīgie amerikāņi.
    Starp citu – kāds noskaņojums gada tumšākajās dienās? Algas diena vēl priekšā? Gada beigu prēmija gaidāma? Neiesaku līst visādos ātrajos kredītos. Vēl jo vairāk, ka ir risinājums, kuru nesen atklāju – piedalīties loterijās, izmantojot sindikāta priekšrocības – sākot ar biļetes cenu ar īpašām atlaidēm, beidzot ar laimesta iespējas palielināšanu. Tie, kas grib neko nedarot internetā pelnīt miljonu mēneša laikā – tiem gan būs jāmeklē citur. Bet 200-300, pat 500 eiro mēnesī ir visai reāls papildinājums ģimenes budžetam. Ienāc un pārliecinies pats: https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment