Seksuālā gaume atkarīga no profesijas. Ļoti interesanta pieeja!

sieviete_knaibles

Strādnieki

Celtnieki, krāvēji, ceļu remontētāji un visi tie, kuru darbs saistīts ar smagu fizisko slodzi, attiecībās ir diezgan pastāvīgi. Viņiem nav raksturīgi lidināties no vienas partneres pie citas.

Nododoties mīlas priekiem, viņi parasti rīkojas paši un iniciatīvu no partneres puses uztver bez īpašas sajūsmas. Viņu ideāls – ne pārāk gudra, mierīgas dabas un saimnieciska sieviete, kura ģērbusies vienkāršā, glītā un vienmēr tīrā kleitā.

Dzīves saimnieki

Baņķieri, finansisti, lielu kompāniju vadītāji – valdonīgi un pašpārliecināti cilvēki, spējīgi paredzēt situāciju divus gājienus uz priekšu – intīmo attiecību laikā savu pašpārliecinātību zaudē un ir ļoti viegli ievainojami.

Ja partnere ir gatava ņemt iniciatīvu savās rokās, viņi tikai priecāsies. Viņiem kā nevienam citam patīk komplimenti un apliecinājumi, ka viņu vīrišķajai pievilcībai nav robežu. Jo biežāk šādus vārdus viņi dzird, jo vairāk atmaigst.

Taču sekss nav vienīgais, ko viņi vēlas no sievietes. “Dzīves saimnieki” priekšroku dod skaistām un izglītotām dāmām ar vieglu raksturu un labu humora izjūtu.

Viņuprāt, sievietei jāprot uzturēt jebkuru sarunu, bet pats galvenais – viņai jāprot klausīties, jo parunāt gultā un pirmām kārtām, protams, par sevi, šie vīrieši vienkārši dievina.

Komandieri

Pasniedzēji, kadru darbinieki un armijnieki neiebilst, ja mājās un gultā kāds komandē viņus, tāpēc priekšroku dod stipras gribas, valdonīgām un pašpārliecinātām sievietēm.

Ja sieviete ir pelēka pelīte, kura baidās iepīkstēties un radusi uz vīrieti lūkoties no lejas uz augšu, velti cerēt, ka būt pārī ar “komandieri” izdosies ilgu laiku. Uzkrītoša kosmētika, izaicinošs tērps, atklāts seksīgums un “Kamasutras” pārzināšana ir tas, ko partneris pratīs novērtēt un gribēs saglabāt.

Bohēmiķi

Dzejnieki, rakstnieki, žurnālisti uz visu pārējo stiprā dzimuma pārstāvju fona izceļas ar patiesi apbrīnojamu nepastāvību. Daudziem no viņiem neuzticība ir tikpat ierasta lieta kā rīta kafija.

Šie cilvēki ļoti viegli iepazīstas, tūlīt pat “iet uzbrukumā”, tikpat ātri atdziest un drīz vien atrod citu draudzeni. Mīlas lietās viņi ir izdomas bagāti un to pašu prasa arī no partneres. Kautrām sievietēm, kuras priekšroku dod seksam absolūtā tumsā un klasiskā pozā, vajadzētu nopietni padomāt, pirms veido attiecības ar šādu vīrieti.

Taču ne jau kura katra sieviete spēj izraisīt bohēmai piederīgā vīrieša interesi. Šie stiprā dzimuma pārstāvji labprātāk izvēlas partneres, kuras neuzmācas ar runām par kopīgu nākotni, ziņu par neuzticību nepārvērš traģēdijā un nerīko skandālus ar trauku plēšanu un pašnāvības draudiem.

Lasi vēl: 5 pasaulē nepatīkamākās profesijas. #2 DRAUSMAS!

Botāniķi

Fiziķiem, matemātiķiem un visiem tiem, kuri savu dzīvi saistījuši ar zinātni, ir diezgan sarežģīts raksturs. Viņi nav pārāk komunikabli un sieviešu sabiedrībā jūtas nedroši.

Pret seksu šo profesiju pārstāvji attiecas kā pret kaut ko maznozīmīgu, bet dažkārt – absolūti nevajadzīgu. Viņiem galvenais ir nevis miesīgas baudas, bet zinātne. Zinātnes pārstāvji sievieti izraugās pēc principa “radniecīga dvēsele”, “draudzene ar tādām pašā interesēm, aizraušanos, vaļaspriekiem”.

Tāpēc nav nekāds brīnums, ja pat intīmās tuvības laikā viņš pēkšņi piedāvās noklausīties viņa ziņojumu zinātniskās padomes sēdei vai rakstu žurnālam.

Mākslinieki

Aktieri, mūziķi, gleznotāji ir ļoti jūtīgas būtnes ar smalku dvēseli, kuras arī gultā alkst aplausu. Tāpēc sievietei galvenais likums attiecībās ar šo profesiju pārstāvjiem ir sajūsmināties un nebeigt atkārtot, ka mīļotais cilvēks ir ārpus jebkuras konkurences.

Mākslinieki ļoti baidās no vienveidības un rutīnas, tāpēc arī intīmajās attiecībās vienmēr cenšas ienest kaut ko jaunu un pikantu. Partnerei nav ieteicams šiem eksperimentiem pretoties. Gluži pretēji – no viņas tiek gaidīti kontrasti.

Jābūt gatavai uz visu, bet partneris parūpēsies, lai kopīgi pavadītais vakars (diena, nakts) noritētu skaisti un ilgi paliktu atmiņā.

Ātrs sekss automašīnas salonā māksliniekam nav pieņemams. Visticamāk, viņš piedāvās romantiskas vakariņas sveču gaismā, kuru turpinājums būs mīlas pilna nakts.

Pētnieki

Ārsti un juristi intīmajās attiecībās ir ļoti piesardzīgi, tāpēc pēc jaunām attiecībām īpaši nealkst un labprātāk priekšroku dod ilgākiem un pārbaudītiem sakariem.

Ārstos šo piesardzību izraisa profesionāli patoloģiskās bailes saķert kādu kaiti, bet juristi baidās nonākt apgrūtinošā situācijā, kļūt par šantāžas upuri. Taču tas netraucē viņiem būt galantiem kavalieriem – to viņi prot, un tas viņiem arī patīk.

Uz tikšanos viņi diez vai atnāks bez ziediem (vai pat šampanieša), izteiks kaudzi komplimentu un nemanot iesaistīs atklātā sarunā. Diemžēl gultā liela daļa no viņiem pirmām kārtām domā tikai par sevi.

Ciešākas attiecības viņiem veidojas ar romantiski noskaņotām un jūsmīgām daiļā dzimuma pārstāvēm, kuru darbības jomai nav ne mazākās saistības ar viņu profesiju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment