Selfiju veidi, kuri pasaka pasaulei, ka Tu esi pašmīlis

Foto uzņemšana, kurā esi redzams tu pats, ir kļuvusi par mūsdienu pasaules normu un par to neviens vairs nebrīnās. Gandrīz ikviens no mums ir uzņēmis vismaz 1 pašiņu mūžā. Tomēr, ko tu vēstī cilvēkiem, kad tu ievieto savus foto sociālajos tīklos katru dienu? Kad tava vēlme skatīties uz sevi un tīksmināties, gaidot, ka to darīs arī citi ir jau pārtapusi par atkarību? Jo tā patiesi ir atkarība pašam no savas sejas.

  1. Centība izskatīties seksīgi

Šāda tipa foto ir pieskaitāmi arī pie “pīļu sejas” jeb duck-face fotoattēliem, kuri kļūdaini tiek uzskatīti par skaitiem vai piemīlīgiem. Pieguļošs apģērbs, uz sejas uzklāta kosmētikas kārta, bet sieviete it kā ir “tikko piemodusies” un, protams, “nejaušais” dekoltē iesprucis attēlā.

Ikviens ļoti labi saprot, ka tava bilde “Re, paskatieties uz manu jauno kaklarotu!”, ir tikai iegansts, lai sastumtu kopā savas krūtis un “nejauši” iekļaut attēlā arī savas, uz priekšu pastieptās, lūpas.

  1. Sporta zāles foto

“Tik ļoti nosportojos!” Apsveicu, ja tev patiešām bija labs un vērtīgs treniņš. No tevis veļas sviedri vai tu vienkārši esi uzvilcis sporta tērpu un mēģini vingrot, staipīties uz paklājiņa, tas liek tev izskatīties kā cilvēkam, kurš tīksminās par sevi un iespējams, vēlas gūt atzinību vai radīt tēlu sociālajos tīklos, ka ir fiziski aktīvs un sportojošs cilvēks.

  1. “Guļošais” fotoattēls

 Jā, tavs mīļotais partneris patiesi “uzņēma” šo bildi, kad tu biji skaisti aizmidzis. Patiesība ir tāda, ka tu visticamāk izmanto pats savu roku vai esi apguvis pašiņa uzņemšanas prasmes ar savu kāju. Tas viennozīmīgi norāda uz to, ka tev patīk, nē, tev VAJAG uzmanību, pat vairāk par to, kā tev patīk fotografēt sevi.

  1. Es braucu ar automašīnu

Tu noteikti esi atkarīgs no adrenalīna, ja tu uzņem foto, kad tu vadi automašīnu un tev vispār nerūp ne sava, ne citu cilvēku drošība. Galvenais, ka tu labi izskaties un, ka tu vari saņemt citu cilvēku “atzinību”. Ja tas ir tavs dienas interesantākais notikums, tad tevi drīzāk vajadzētu kādam pažēlot, nevis nospiest pie ievietotās bildes “patīk”.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment