Tad ļoti svarīga sastāvdaļa ir sīpoli. Mēs to sasmalcinām tik smalki, cik mums ir pacietība. Jo mazāks tas ir, jo mazāk skarbi būs salāti. Bet tam tomēr vajag kādu pikantumu un mēs izmantojam daudz sīpolu.
Tas arī viss, patiesībā. Sajauciet salātus ar majonēzi, sāli un pipariem pēc garšas. Mēs vienmēr dāsni piparus. Mums patīk, ja tas ir pikants.
Salāti izrādās krāšņi. Tajā nav nekā lieka un visa ir pietiekami daudz, nav ko pievienot vai atņemt. Izrādās viegli mitrs un pēc konsistences atgādina ne gluži pastēti, bet kaut ko līdzīgu rillette. Tāpēc ir ļoti garšīgi un patīkami smērēt uz maizes gabala vai krekera.
Lasi vēl: Kaimiņš biologs man atklāja, kā tikt vaļā no skudrām. Tagad viņas baidās no mana dārza kā no uguns
Sastāvdaļas:
Mencu aknas – 230 g burka
Rīsi – 80 g (sausi)
Vārītas olas – 4 gab.
Sīpoli – 100 gr
Majonēze, sāls, pipari – pēc garšas
Vispār pasaules uzkoda. Tas tiek uzreiz apēsta no galda.
Lasi vēl: Personības tests: uzzini, ko zemapziņa vēlas tev pateikt
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Mana mīļā vīramāte Valērija piedāvāja man dzīvokli Bolderājā; pastāstīšu kur bija āķis un kāpēc es atteicos
- Kāpēc kopdzīve ar mammu Tatjanu Rīgā neizdevās: 3 iemesli, kā pārcelšanās mainīja mūsu attiecības
- Pamestā mājā ievācās sieviete, kura vēlāk bija ciema apspriestākā persona – zināms kāpēc tā izvērtās
- Satiksmes ministrija vēlas CSDD ieviest jaunu pakalpojumu tieši tehnisko apskašu jomā, tomēr daļa klientu šo neatbalsta
- Eņģeļu diena: kāpēc 10. decembrī tika “sargāts” visa veida ūdens un ieviesta ziemas kārtība
- Pēc viena Whatsapp ziņojuma atvēršanas, manas attiecības ar Māri ieguva negaidītu pavērsienu – detaļas, kas atklāja visu












