Tad ļoti svarīga sastāvdaļa ir sīpoli. Mēs to sasmalcinām tik smalki, cik mums ir pacietība. Jo mazāks tas ir, jo mazāk skarbi būs salāti. Bet tam tomēr vajag kādu pikantumu un mēs izmantojam daudz sīpolu.
Tas arī viss, patiesībā. Sajauciet salātus ar majonēzi, sāli un pipariem pēc garšas. Mēs vienmēr dāsni piparus. Mums patīk, ja tas ir pikants.
Salāti izrādās krāšņi. Tajā nav nekā lieka un visa ir pietiekami daudz, nav ko pievienot vai atņemt. Izrādās viegli mitrs un pēc konsistences atgādina ne gluži pastēti, bet kaut ko līdzīgu rillette. Tāpēc ir ļoti garšīgi un patīkami smērēt uz maizes gabala vai krekera.
Lasi vēl: Kaimiņš biologs man atklāja, kā tikt vaļā no skudrām. Tagad viņas baidās no mana dārza kā no uguns
Sastāvdaļas:
Mencu aknas – 230 g burka
Rīsi – 80 g (sausi)
Vārītas olas – 4 gab.
Sīpoli – 100 gr
Majonēze, sāls, pipari – pēc garšas
Vispār pasaules uzkoda. Tas tiek uzreiz apēsta no galda.
Lasi vēl: Personības tests: uzzini, ko zemapziņa vēlas tev pateikt
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Pie manis uz Ventspili atbrauca draugs no Marokas un viņam ļoti nepatika 8 lietas ko latvieši atļaujas darīt: stāstu ko
- Ko pateikt, ja jums zvana aizdomīgs numurs: viena frāze, kas palīdz ātri pārtraukt sarunu
- Es izmantoju vienkāršu triku un logiem tad cauri vējš vairs nepūš; to var izdarīt jebkura saimniece
- Eksperti brīdina, ka lielu naudas summu glabāšana bankas kartē nav laba ideja: stāsta kāpēc
- Vectētiņa recepte – garšīgi un ātri pagatavojami kartupeļu pīrādziņi: mīklas maz, pildījuma daudz
- Man nācās pateikt draudzenei, ka vīrs mani nelaiž ar viņu tikties: bet viss nebija tik vienkārši









