Seši neticami mīti par seksu, bet patiesībā tas varot atgadīties

Vīrietis seksa laikā var salauzt savu peni – būs pat dzirdams krakšķis…

Mīts – “Redzi, kā tā meitene agresīvi lēkā augšā lejā uz tā džeka dzimumlocekļa šajā pornofilmā, ko kādu iemeslu dēļ mēs skatāmies kopā? Šādos gadījumos jāuzmanās, jo nepareizi nolaižoties viņa var salauzt peni. Es zinu džeku, kuram tā gadījies! Viņa peni ievietoja mazā ģipsī!”

Patiesība – “Jā, jā! Tā nevar būt taisība – penim taču pa vidu nav kauls!” Kauls viņam tiešām nav. bet ir divi audu cilindri, kuri erekcijas laikā paliek stingri, un ja jūsu seksa partnere tiešām nepareizi “nolaižas lejā” uz to, tas var tik lauzts ar šaušelīgu krakšķošu skaņu.

Merilendas Universitātes doktors Endrjū Krāmers, kura specialitāte varētu būt pagaidām briesmīgākais darbs pasaulē – peņu lūzumu pētniecība, apgalvo, ka ārlaulības sakaru ietvaros kas tāds var atgadīties biežāk. Iemesls tam tāds, ka sekss ar mīļākajām biežāk notiek neierastos leņķos un vietās, jo uz mīļāko gribās atstāt iespaidu. Tomēr akrobātisks sekss jūsu mīlas kociņu apdraud visvairāk.

Un jā – ja kas tāds notiek, ir jāvēršas pie mediķiem. Lauzts penis visticamāk arī prasīs ķirurģisku iejaukšanos. Ja kautrējaties no ārsta saistībā ar notikušo, stāstot par to, lieciet uzsvaru uz to cik varens sekss jums bijis!

Seksa ietvaros jūsu abu dzimumloceklis tiešām var iesprūst sievietes dzimumorgānos

Mīts – “Es dzirdēju no drauga, kura draugs dzirdējis par džeku, kurš pārgulēja ar kādu precētu sievieti. Negaidīti ieradies viņas vīrs, džeks mēģinājis izvilkt savu dzimumlocekli un bēgt prom, bet nav varējis. Viņš bija iesprūdis viņā.”

Patiesība – Tas izklausās pēc muļķīgākā seksa šausmu stāsta, tomēr pat stulbākajos stāstos ir zināma daļa patiesības. Šajā gadījumā reti piefiksētais, bet ne nezināmais fenomens tiek saukts par Penis Captivus. Lai saprastu ko tas nozīmē, visticamāk jums nevajag latīņu valodas vārdnīcu. Piemēram, Lielbritānijā bijis reāls gadījums, tad ātrā palīdzība slimnīcā nogādājusi pāri, kuri bijuši savienojušies kopā kā dviņi ar kopīgu dzimumorgānu. Varam iedomāties, ka ārsti viņus atāķēja izmantojot metāla lauzni un atbrīvošanas brīdī skaņa atgādināja šampanieša korķa izlidošanu no pudeles…

Runas par to, ka vīriešu dzimulocekļi iesprūst sieviešu dzimumorgānos klīst jau sen. Ilgu laiku medicīna šādu iespējamību sauca par smieklīgu pasaku, lai vīriešus atbaidītu no ārlaulības sakariem. Tomēr medicīna arī nepārtraukti veic jaunus, šaušelīgus atklājumus, lai mums naktīs rādītos aizvien jauni murgi. Viss kam esot jānotiek, ir sievietes vagīnas dienvidu daļai jāsasprindzinaš tā, ka tā kļūst par sava veica Ķīnas pirkstu slazdu. Par laimi visbiežāk kas tāds ilgst vien dažas sekundes un beigās abi par to var gardi pasmieties.

 

Sekss var izraisīt redzes zaudēšanu

Mīts – “Vecīt, mans paziņa priekšā ņēma to karsto meiteni un darīja to tik spēcīgi, ka palika akls! Tiesa, viņš teica, ka neko nenožēlo!”

Patiesība – Neskatoties uz visiem jukušajiem meļiem, kas jums teikuši, ka masturbēšana nav bīstama, izrādās, ka jūsu mātei bija taisnība, kad viņa teica, ka delfīna glaudīšana beigsies ar aklumu. Savā ziņā taisnība – iespējams, ka var būt tik apgresīvs orgasms, ka tiešām zaudēsiet redzi.

Šis aklums, kurš zināms ar šaušelīgo nosaukumu Amaurosis Fugax, ilgst dažas minūtes līdz redze atgriežas. Un nezināmu iemeslu dēļ akla kļūst tikai viena acs. Kad kāds 52 gadus vecs vīrietis zaudēja redzi ik reizi, kad nodarbojās ar seksu, viņš nolēma, ka pienācis laiks vērsties pie ārsta. Un lēmums bija pareizs, jo šāda redzes zaudēšana ir klasisks triekas simptoms.

Visos gadījumos redze zudusi ap orgasma sasniegšanas brīdi. Veicot pārbaudes, pacientiem ar veselību viss bijis kārtībā, tātad to tiešām izraisījis sekss. Un tas var atgadīties bieži – kāds 66 gadus vecs dānis zaudējis redzi pat trīsreiz nedēļā, kas ir visai apbrīnojami, ņemot vērā viņa vecumu un faktu, ka viņš savu dzimumdzīvi uztvēra par nozīmīgāku nekā redzi. Mediķiem pagaidām nav īstu izskaidrojumu kādēļ tā mēdz gadīties, tomēr viens no uzskatiem ir, ka orgasma laikā tiek nosprostoti asinsvadi acij.

Uzsūkti zilumi var izraisīt triekas un paralīzes

Mīts – “Tas dīvainais zēns no paraēlklases teica, ka viņš ar putekļusūcēju sev izveidojis zilumu, lai visi domātu, ka viņam ir draudzene.” “Velns, pasaki viņam lai viņš tā nekādā gadījumā nedara! Es vasaras nometnē satiku džeku, kas tā izdarīja un nomira!”

Patiesība – Ja nezināt kas ir uzsūkts zilums, tad īsumā skaidrojot – tas ir ilgi paliekošs zilums, ko partneris vai partnere uzsūc savai otrai pusītei lai parādītu simpātijas. Pasniedzot šādu skaidrojumu, tas patiesībā izklausās sasodīti dīvaini, tomēr fakts, ka šis zilums vēl jums var izraisīt trieku ir vēl mazāk romantisks.

Kāda Jaunzēlandes iedzīvotāja satraucās, kad viņas kreisā roka pēkšņi pārtrauca darboties. Tā kā viņai šī roka bija nepieciešama lai veiktu dažādas rokām paredzētas darbības, viņa devās pie ārsta. Mediķiem gan arī nebija skaidrs, kas veselīgai sievietei izraisījis trieku, kuras rezultātā radusies paralīze.

Tomēr tad viņi pamanīja pamatīgu zilumu uz viņas kakla netālu no artērijas. Sieviete izskaidroja, ka tas ir uzsūkts zilums. Izpētot to vairāk, kļuva skaidrs, ka sūkts tik stipri, ka zilums skāris artēriju, kā rezultātā notikusi trieka un paralīze. Nav skaidrs cik daudz šādi gadījumi fiksēti iepriekš, jo trieku gadījumā tomēr uzsūktie zilumi nav pirmais ko ārsti apskata.

Caur spermu var tikt nodotas dažādas ēdienu alerģijas

Mīts – “Mana friziere mani brīdināja, jo man ir alerģija uz zemesriekstiem. Viņas māsas seja uzpampa kā balons pēc tam, kad viņa veica orālo seksu savam vīram, kurš pirms tam bija grauzis riekstus.”

Patiesība – Caur spermu var tikt nodotas slimības, niezes, gripa un vēl sazin kas, bet izrādās, ka tā var arī jums radīt alerģiju uz kādu ēdienu, ja jūsu partneris to pirms tam ir lietojis uzturā. Pirmā šo faktu uz sevi atklājusi kāda Lielbritānijas iedzīvotāja. Viņas draugs esot īsi pirms dzimumakta ēdis riekstus, tomēr zinot savas mīļotās alerģiju, pirms tā arī iegājis dušā un iztīrījis zobus. Tomēr tik un tā pēc seksa sievietei sākās alerģiskas reakcijas, kādas rastos ja viņa būtu ēdusi riekstus – un ne jau tos riekstus, kurus viņa mutē bija cerējusi ievietot pirms visa notikušā.

Pēc ārsta apmeklējuma, bažas apstiprinājās – viņas partnera spermā tika atrasti rieksti!  Lai visu situāciju padarītu par vēl dīvaināku un neērtāku, ārsts protams palūdza vīrietim uzgrauzt riekstus un pašapmierināties, lai viņš varētu uzsmērēt viņa spermu uz viņa draudzenes ādas, tādejādi veicot pārbaudi. Ap to laiku visticamāk abiem pacientiem arī radās visas tiesības palūgt attiecīgajam ārstam parādīt savu mediķa licensi.

Savas sievas krāpšana jums var beigties ar savainojumiem vai pat nāvi

Mīts – “Tev labāk kārtīgi jāpadomā pirms krāpt to jauko meiteni, jo beigās karma vienmēr tevi noķers. Nāves karma!”

Patiesība – Jau iepriekš šajā rakstā minēts, ka salauzt peni biežāk var ārlaulības sakaru ietvaros, jo šāda seksa dara ir no sērijas “Darīsim TO uz mana motocikla!”. Tomēr izrādās, ka lūzums vēl ir tikšana cauri sveikā.

Runas par to, ka krāpšana beigsies nelāgi tiek izplatītas jau gadsimtiem un skaidrs kāpēc – citu veidu kā atturēt kādu no amorālas rīcības, kā baidot ar Dieva sodu, nemaz nav. Protams spriežot pēc bioloģijas likumiem, ārlaulības sakariem nevajadzētu nest nekādas briesmas, jo nav gluži tā, ka dabai interesētu vai jums ar jūsu seksa partneri uz pirkstiem ir vienādi gredzeni. Vai ne?! Bet te viss paliek savādaki…

Protams, šad tad cilvēki seksa laikā “atdod galus”. Tas nav nekas īpašs, jo stāstu par veco kungu, kurš nomira uz savas krietni jaunākās draudzenes, gadiem izmantojuši neskaitāmi seriāli un filmas. Tieši 1% negaidīto nāvju notiek seksa laikā un statistika liecina, ka gandrīz visi šie gadījumi bijuši ārlaulības dzimumaktu ietvaros. Un šī negaidītā nāve līdz šim piemeklējusi tikai vīriešus.

Iemeslus nāvei var izsecināt – pusmūža krīzes skartie vīrieši darbojas īpaši aktīvi, pie viena baidoties tapt pieķertiem un vēl arī nāk satraukums par to faktu, ka viņi seksīgo sekretāri “bauda” savā ofisa kabinetā. Beigās kopā tas vecajam motoriņam izrādās par daudz un ar to arī viss beidzas. Saistībā ar šo visu varētu izteikt brīdinājumus, bet nav jau tā, ka kādu tas kaut uz sekundi atturēs no iecerētā seksa.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment