Šī tiešām ir dīvainākā lieta, kas jebkad manīta lidostas drošības pārbaudēs

Cilvēki bijuši šokā pēc tam, kad kāds vīrietis vedis cauri lidostas drošības pārbaudēm mumificētu līķi.

Mummified-corpse-sent-through-international-airport-security

Tomēr mumificētais līķis nav savāds arheoloģisks atradums – tas ir filmas rekvizīts. Mūmija paredzēta izmantošanai filmā Texas Chainsaw Massacre un tika vesta cauri Atlantas starptautiskajai lidostai ASV. Un, protams, tā uzreiz piesaistīja apkārtesošo uzmanību un interesi.

Mūmija tika noskenēta, un tai atļāva doties tālāk savā ceļojumā pēc tam, kad tā ar savu klātbūtni bija pakavējusi laiku citiem garlaikotajem lidostas rindā stāvētājiem. Nav zināms, vai mūmijas pavadoņi bija iegādājušies viņam atsevišķu biļeti salonā vai arī viņš tika nogrūsts bagāžas nodalījumā.

Avots: mirror.co.uk

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/LFHkXq</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?

Leave a Comment