Šīs sievietes aplaupīja puisi, kamēr lika viņam darīt ŠO; Smieklīgi vai galēji pazemojoši?

Kristoferam turpmākās 90 minūtes izvērtās ļoti dīvainas, jo sievietes lika viņam dejot un tverkot, turklāt to visu arī filmēja.

Beigās viņam izdevās izbēgt, izkāpjot pa logu, taču uzbrucējām par šo dīvaino un nežēlīgo nodarījumu tika piespriests trīs gadu cietumsods. Tiesas sēdē tiesnesis Džeremijs Lī atzina, ka cietušais ticis ieslodzīts savā mājā un apkaunots: “Jūs viņu pazemojāt, pašas par to smējāties un visu nofilmējāt. Jūs abas draudējāt viņam ar nazi, un nevis vienu, bet vairākas reizes. Viņa mocības ilga aptuveni pusotru stundu, un beigās viņš bija tā pārbijies, ka izbēga pa logu. Jūs abas vairs neesat pusaudzes, bet gan pieaugušas sievietes, un šāda rīcība no jūsu puses ir šokējoša.”

Prokurors Džeimss Ārmstrongs piebilda, ka vīrietis baidījās, ka tiks sadurts. Sievietes no viņa jakas kabatas nozaga 40 Sterliņu mārciņas, mājas atslēgas, austiņas, tabaku un šķiltavas. Pēc tam viņas devās uz vīrieša istabu un nozaga pokemona rotaļlietu un ziepes pīles formā, un tad lika viņam dejot pie gangsta repa mūzikas. Sievietes lika arī tverkot un draudēja sadurt ar nazi, ja viņš to nedarīs.

Patiešām nežēlīgs un neparasts veids, kā izturēties pret upuri. Tomēr jāatzīst, ka šāds skats varētu būt diezgan uzjautrinošs – likt pieaugušam vīrietim tverkot pokemona kostīmā. Viņam gan tas noteikti bija diezgan pazemojoši, it īpaši, ja video tika rādīts tiesā.

Avots: sickchirpse.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Nāc caur šo saiti un saņem vienu biļeti bez maksas: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Iesaku neiet uz visādām apšaubāmām spēļu zālēm, kur ne tikai ir ieprogrammēts, ka automāts vienmēr izdos vairāk kā tajā tiks iemests, bet arī kriminogēni bīstama vieta, kur nereti mēdz pulcēties alkoholiķi un narkomāni.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes, neizejot no savas siltās un drošās mājas.

Leave a Comment