Šis puisis bija pazudis 7 gadus- grūti pat aptvert kur viņu atrada; Sargi savus bērnus

Augustā kādi strādnieki, kuri nodarbojās ar vecas, pamestas mājas nojaukšanu atklāja ko nepatīkamu.

Mājas skurstenī atradās skelets. Pēc zobiem tika noteikts, ka tas ir pirms 7 gadiem pazudušais Džošua.

Detektīvs izteicās: “Šeit noteikti būs daudzi jautājumi, kuriem nebūs atbildes.” Pēc sīkākas izpētes tika noteikts, ka tas ir nelaimes gadījums. Pamestā māja atradās vien 1,5km attālumā no puiša dzīves vietas. Viņš visticamāk bija mēģinājis iekļūt mājā caur skursteni, bet iesprūda, nevarēja nevienu sasaukt un palika tur, lai nomirtu ilgā un mokošā nāvē.

Nebija nekādu pēdu un pazīmju par vardarbību, kas varēja būt puiša nāves iemesls.

Mājas īpašnieks teica, ka viņš uz to devās ļoti reti. Pēdējos 10 gados viņš tur bija bijis tikai pāris reizes un maksimums uz pāris stundām. “Tā tik ļoti smirdēja, bet es nekad īsti neizdomāju, kas tas varētu būt,” stāsta mājas īpašnieks. Priekšā kamīnam atradās liels, vecs dīvāns. Nekad viņam nebija radies iemesls, lai skatītos skurstenī.

Džošua māsa stāsta: “Mēs visi, protams, cerējām, ka iznākums būs daudz priecīgāks, bet esam pateicīgi, ka beidzot viņu varam pienācīgi apglabāt. Ņemot vērā dīvainos nāves apstākļus, tas ir brīnums, ka viņš tika atrasts.”

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">DJ EJ-</cite>

    MURGS KĀ SADEGUŠAM LĪĶIM VAR NOTEIKT VARDARBĪBAS PAZĪMES UN NEDZIRDĒT PALĪGĀ SAUCIENUS MURGS UN BLEFS. BESĪ TĀDI NOTIKUMI MUĻĶĪGI. DJ EJ-

    • <cite class="fn">Fuller</cite>

      Kur tur sadedzis līķis? Puisis līda skurstenī un tur iesprūda. Kamīnu visu šo laiku neviens nebija kurinājis, jo priekšā dīvāns.

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      LaSI VELREIZ – veca un pamesta maja…kas tur dedzis un kur tur dedzis????

    • <cite class="fn">LOL</cite>

      Viņa laikam domā, ka skurstenis iet pa taisno uz leju tā kā multenēs, un uguns šaujas laukā pa skursteni. Kā arī lietu līst kamīnā .

  • <cite class="fn">FILIPS 72</cite>

    veca pamesta māja !!! ….Saimnieks teica , reti ieradies !!…….šausmīgi smirdējis.!!…….. puisis gribējis iekļūt caur skursteni Pirmkārt ,debiliķi tikai var izdomāt iekļūt caur skursteni . Otrkārt ,skurstenim ir vilkme ,tātad ,,,visa smaka pacē- lās gaisā .! Treškārt – pie tādas vilkmes gaļa (domāta miesa ) izkalta un ne kas nevar smirdēt Ceturtkārt – pie nojaukšanas skurstenis ir beidzamai ko nojauc ! Tātad murgojumus nevajag publicēt . Pretīgi lasīt šīs sensācījas .!

  • <cite class="fn">allien</cite>

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3255121/Body-18-year-old-missing-7-years-chimney.html
    Sīkāks apraksts un būdas (par māju saukt to ir gandrīz par greznu) fotogrāfijas

  • <cite class="fn">Laboratorio Artigianale Cornici</cite>

    TUTTO CORNICI LABORATORIO ARTIGIANALE DI CORNICI DI OGNI GENERE SU MISURA

Leave a Comment