Šokējoši: meitene dzemdē tikai 5 gadu vecumā! +Pasaulē jaunāko māmiņu tops

  1. Līna Medīna, peruāņu meitene, 1939. gada maijā ar ķeizargrieziena palīdzību laida pasaulē veselīgu puisēnu vārdā Džerardo, kad meitenei pašai bija tikai 5 gadi un 7 mēneši. Līnas vecāki pirms tam domāja, ka meitenei ir audzējs, bet, kad aizveda viņu uz slimnīcu, atklājās, ka viņa ir grūtniecības septītajā mēnesī.
  2. Jeļizavetai “Ļizai” Griščenko tikko bija apritējuši 6 gadi, kad viņa dzemdēja nedzīvu mazuli 1934. gadā, Padomju Savienībā. Mazuļa tēvs bija Ļizas 69 gadus vecais vectētiņš. Notikums izraisīja skandālu, pēc kura ģimene emigrēja no Padomju Savienības.
  3. Sešus gadus veca meitene, pazīstama tikai ar apzīmējumu ‘H’, 1972. gadā Deli pilsētā Indijā ar ķeizargrieziena palīdzību laida pasaulē meitiņu. Arī šī māmiņa sākotnēji tika nogādāta slimnīcā ar domu, ka viņai vēderā ir audzējs.
  4. Neidentificēta indiešu meitene 1933. gada augustā kopā ar mazuli mira dzemdībās. Viņai bija tikai 8 gadi.
  5. Grizeldīnai Akuņjai no Kolumbijas menstruācijas sākās jau trīs gadu vecumā un 1936. gada septembrī, būdama 8 gadus un 2 mēnešus veca, viņa dzemdēja puisēnu. Uzskata, ka tēvs bijis kāds ģimenes draugs.
  6. Mam-Zī no Kalabāras salas Nigērijā kļuva par māti 1884. gada augustā, 8 gadu un 4 mēnešu vecumā. Arī viņas meita dzemdēja ļoti agri, padarot Mam-Zī par vecmāmiņu, kad viņai bija tikai 17 gadu. Gan Mam-Zī, gan viņas meita bija daļa no virsaiša Akirī harēma.
  7. Kādai kolumbiešu meitenei tika atklāta grūtniecība pēc tam, kad policists, ievērojis viņas piepampušo vēderu, domāja, ka viņa nodarbojas ar narkotiku kontrabandu. Izrādījās, ka meitene ir jau astotajā grūtniecības mēnesī. Viņa dzemdēja 2004. gada septembrī, būdama 8 gadus un 5 mēnešus veca.
  8. ‘Anna’ laida pasaulē sava 13 gadus vecā kaimiņa mazuli, meitiņu Dašu, kad meitenei bija 8 gadi un 7 mēneši. Šī čečenu musulmaņu meitene no Krievijas sešdesmit gadus bija jaunākā māte Austrumeiropā.
  9. Hilda Truhijo no Peru laida pasaulē savu meitu Mariju del Rozārio 1957. gada decembrī, kad viņai bija 8 gadi un 7 mēneši. Mazuļa tēvs bija 22 gadu vecais Hildas brālēns, kurš pēcāk tika apcietināts par izvarošanu.
  10. Zī, Mam-Zī meita (skat. 6. punktu) dzemdēja 8 gadu un 8 mēnešu vecumā, 1893. gada augustā. Gan viņas pašas, gan viņas bērna tēvs bija virsaitis Akirī.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment