Šī 16 gadus vecā meitene pludmalē sēdēja krekliņā. Tie, kas vēro no malas, vienmēr redz vairāk…

k-tulks vestule meitenei

Meitenei ar zaļo peldkostīmu

Esmu sieviete, kas netālu no Tevis sēž kopā ar bērniem – puisīti un meiteni. Pirmkārt, vēlos pateikt, ka man ļoti patīk atpūsties jums blakus. Mūsu kopējās sarunas dažreiz pārklājas, brīžos mēs pat saskatāmies un sasmaidāmies. Zini ko? Es pat uz brīdi sajutos kā jauniete, kas ieradusies sauļoties, nevis mamma, kas ieradusies ar saviem bērniem atpūsties. Bet šoreiz runa nav par to…

Es pamanīju, kā tu slēpies aiz saviem draugiem, lai pārģērbtos, laikam jau domājot, ka neviens Tevi neredz.

Es redzēju, kā ar dvieli piesedzies, lai neviens neredzētu Tavas rokas un vēderu.

Es pamanīju, ka pat ūdenī centies izskatīties tā, lai neizceltos savu draudzeņu vidū. Pamanīju arī to, ka jūties neērti, jo Tavs augums nav tik sportisks, kā gribētos.

Nezinu, vai Tavs diskomforts saistāms ar Tavu draudzeni, kas izskatās kā fotomodele. Vienkārši, katru reizi, kad es uz viņu paskatos, meitene maina pozu un kāro savu bikini.

Es labprāt Tev daudz ko pastāstītu, jo, pirms kļuvu par divu bērnu māmiņu, es biju pilnīgi tāda pati, kā Tu.

Gribu pateikt, ka Tavs smaids ir ļoti skaists! Žēl, ka Tu to tik reti izmanto…

Tavs ķermenis, kuru Tu tik ļoti slēp, patiesībā ir ļoti skaists. Gribu Tev teikt, ka patiesībā ir jāskatās ar daudz vecāka cilvēka acīm, lai saprastu, ka cilvēks ir patiesi skaists.

Pēc tam, kad kāds iemīlēs Tevi nevis izskata, bet Tavas personības dēļ, –visa Tava dzīve mainīsies! Viņam netraucēs Tavas grumbas, liekie kilogrami vai rētas. Šis cilvēks mīlēs Tevi visu. Patiesībā – nepilnības arī ir skaistas. Bet ko gan es zinu? Esmu tikai sieviete, kas guļ jums blakus.

Un zini ko? Es biju pludmalē ar meitiņu (tā, kas rozā peldkostīmā), kuras galvenā problēma dzīvē – kaut tik ūdens nebūtu pārāk auksts. Dažādos dzīves etapos katrs uztraucas par kaut ko citu. Kāds uztraucas par ārējo izskatu, kāds par kaut ko pilnīgi citu. Taču mēs visi esam pelnījuši mīlestību!

Nav brīnums, ka šīs rindiņas saņēma vairāk nekā 150000 tūkstošus “like” Facebook lapā. Ja arī Jums šķiet, ka šī sieviete nosauca lietas īstajos vārdos, dalieties ar šo rakstu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment