Šī bērna izvarošana un slepkavība bija šausmīgas, bet izmeklēšana atklāja ko VĒL briesmīgāku

dfef

Vienu dienu pēc tam, kad Viktorijai Martensai apritēja 10 gadi, viņa tika izvarota un noslepkavota, kamēr viņas pašas māte noskatījās.

Jau tas vien ir neticami šausmīgi, bet meitenes līķa autopsija atklāja vēl šausminošākus faktus par to, ko viņa izcietusi savas īsās dzīves laikā.

Detektīvi ir atklājuši arī slepkavības un izvarošanas vaininiekus un secinājuši, ka šis ir viens no nekrietnākajiem noziegumiem cilvēces vēsturē.

Lasi vēl: Viņa izvaroja savu draugu 12 reizes- tas ir noticis visneiedomājamākajā veidā

Lai uzzinātu nozieguma detaļas, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Sabiedrības locekļu morāle lido aizā ar mīnusa zīmi. Narkomāni, kas gatavi uz visu dažu eiro kārtējai devai dēļ? Kāds seksuālais maniaks ar tieksmi pret vecām sievietēm? Varbūt senioru greizsirdības scēnas sekas? Jebkurā gadījumā – necilvēki! Tādus sist un slānīt vajadzētu (nav aicinājums uz vardarbību, bet attieksmes paušana)
    Nelieši un kretīni. Cita apzīmējuma tādiem nav!
    Iesaku neiet uz visādām apšaubāmām spēļu zālēm, kur ne tikai ir ieprogrammēts, ka automāts vienmēr izdos vairāk kā tajā tiks iemests, bet arī kriminogēni bīstama vieta, kur nereti mēdz pulcēties alkoholiķi un narkomāni.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes, neizejot no savas siltās un drošās mājas.

Leave a Comment