Šī esot pasaulē bīstamākā viela un to lieto daudzi no MUMS

Narkotiskās vielas ar visaugstāko atkarības izraisīšanas potenciālu   –  kokaīns, tabaka, LSD vai heroīns – nemaz nenokļuva bīstamāko vielu saraksta augšgalā.

Tika veikts pētījums par 20 narkotiskajām vielām. Lai noskaidrotu, kura no tām ir visbīstamākā, narkotiskās vielas tika vērtētas pēc dažādiem parametriem un faktoriem, piemēram, mirstības iespējamība, atkarība, smadzeņu darbības traucējumi, zaudējumi (māja, darbs, u.c.), fiziski ievainojumi, noziedzība un pat izmaksas valsts mērogā, u.c.

Otrā bīstamākā viela ir heroīns, bet trešo un ceturto vietu ieņem kreks un metamfetmīns.

Pirmajā vietā ir nekas cits kā alkohols

fjyjd3tqkck16csfp619

Visiem par lielu pārsteigumu, visbīstamākā izrādījusies ar likumu neaizliegtā narkotiskā viela.

Pētījumā atklāts, ka alkohols gada laikā izraisa 3.3 miljonus nāves gadījumu.

Tas rada gan tiešas, gan arī netiešas sekas, un 9,5% no visiem nāves gadījumiem gada laikā izraisa tieši alkohols. Pastāsti par šo atklājumu arī citiem!

Avots: wittyfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">SPIIDOLA</cite>

    Nu tad novaaciet to no veikalu plauktiem,un arii tabaku aizvaaciet.Visam pamaataa ir naudaskaare–pie vella cilveeka veseliiba,ka tik nauda kabataa…Nu kaa jau visur ar visu–nauda paari visam.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Jūs laikam dzīvojat tumšajos, dūmajos vidusaikos. Šodien, pēc statistikas datiem pirmajā vietā (pēc mirušo skaita) varam droši teikt ir ļoti prozaiska lieta- gulta. Tie kuri vēlas nemirt- neguļaties gutās, tas ir nāvīgi bīstami, jo aptuveni 98% cilvēku ir nomiruši tieši gutās.

Leave a Comment