Zinātnieki: ŠĪ krāsa noteikti jāiekļauj apģērbā, dodoties uz darba interviju

 

Melnā krāsa ļaus tevi darba devējam uztvert kā pašpārliecinātu, liecina britu mazumtirgotāja BuyTShirtsOnline veikts pētījums.

Uzņēmums aptaujāja 1 000 cilvēkus – no tiem 48% sieviešu un 64% vīriešu atzina, ka melnā krāsa parāda cilvēka pašpārliecinātību, tādējādi tieši melnā krāsa ir ideāli piemērota kā randiņiem, tā darba intervijām.

No kādas krāsas apģērba vajadzētu izvairīties, dodoties uz darba interviju? Pēc pētījuma datiem tā ir oranžā un brūnā krāsa. Tikai 2% sieviešu un 8% vīriešu uzskata, ka šī krāsa liecina par pašpārliecinātību. Ievēro, ka ieteicams izvairīties arī no sarkanās krāsas. Tieši sarkanā krāsa cilvēkiem asociējas ar uzpūtību un bravūrību, tās nebūt nav tās labākās īpašības, kuras demonstrēt darba intervijas laikā.

Avots: womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Seko saitei un tev nekad vairs nevajadzēs iet uz darba intervijām kā man tas ir izdevies. Pirmā iemaksa par labu auto jau pēc nedēļas? Izsmalcinātu rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka ballīti draugu lokā, nedēļas atvaļinājums kādā no kūrortiem? Tu arī to vari! Piepildi savus slēptākos sapņus.

Leave a Comment