Šis nelielais triks palielinās radiatoru siltuma atdevi par 20 procentiem. Lūk, kas jums jādara…

Ziemā ir ļoti svarīgi rūpēties par komfortablu temperatūru mājās. Lai to panāktu, nav jāpalielina radiatoru termostata iestatījumi, jo tas jums izmaksās dārgāk par komunālajiem maksājumiem.

Tomēr ir viens vienkāršs veids, kas palīdzēs jums palielināt jūsu radiatoru energoefektivitāti par 20 procentiem, vienlaikus samazinot izmaksas līdz minimumam.

Kā palielināt radiatoru siltumenerģijas efektivitāti par 20%.

Viens vienkāršs un lēts veids, kā samazināt siltuma zudumus mājoklī un palielināt tā energoefektivitāti, ir aiz radiatora pielīmēt siltumu atstarojošu ekrānu.

Saskaņā ar ekspertu aprēķiniem tas palielinās jūsu apkures radiatoru siltuma atdevi par 20% un paaugstinās mājas temperatūru par aptuveni 1-2 grādiem.

Lasi vēl: Svarīgākās nianses: pārbaudiet tās, pirms pērkat siltus ziemas apavus

Fakts ir tāds, ka radiatori izstaro siltumu vienmērīgi: gan telpā, gan ārsienā uz ielas pusi. Folija, kas atstaro siltumu, palīdzēs maksimāli novērst šos zudumus, pateicoties tās īpašībām.

Eksperti norāda, ka ekrāna līmēšana neaizņem daudz laika, to var veikt ar rokām.

Atcerieties, ka aizkari, mēbeles un citi priekšmeti, kas aizsedz radiatorus, kavē siltuma izplatīšanos mājoklī. Tāpēc neaizmirstiet parūpēties par savu radiatoru stāvokli un pienācīgi sagatavojieties ziemai.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment