Šī pašaizliedzīgā sieviete darīja visu, lai glābtu dzīvniekus – beigās tas viņai maksāja dzīvību

Visticamāk, sieviete nomira, jo riskēja ar savu dzīvību, lai glābtu 10 gadus vecu pūdeli vārdā Ringo, kurš cieta no kataraktas.

Žaklīnas vīrs sāka satraukties, kad sieviete norunātajā laikā neieradās, lai dotos viņu kopējā braucienā uz Vašingtonu. Viņš apjautājās sievas ģimenei un uzzināja, ka viņa atstājusi savu suni un trusi pie saviem vecākiem, visticamāk, pirms devusies glābt aizbēgušo pūdeli.

Tuvinieki ziņoja par Vatsas pazušanu 3. martā 8:30 no rīta. Drīz pēc tam policija izdarīja traģisko atklājumu – gan Žaklīna, gan pūdelis Ringo gulēja miruši vietējās Fletrokas upes krastā. Viņas auto tika atrasts turpat netālu ar ieslēgtām avārijas gaismām.

Aculiecinieks, kurš runājis ar policistiem, apgalvoja, ka redzējis, kā Žaklīna cenšas glābt aizbēgušo suni. Autopsijā tika izdarīts slēdziens, ka gan sieviete, gan suns miruši noslīkstot, un šajā situācijā nav nozieguma pēdu.

Lasi vēl: Viņa atdeva savu dzīvību, lai varētu piedzimt viņas bērns… Traģisks notikums

Nav, protams, jāsaka, ka viņas tuvinieku un paziņu sirdis ir pilnībā salauztas. Paziņojumā, ar ko dalījies ģimenes draugs Džons Kviks, viņš raksta: “Viņai ļoti rūpēja dzīvnieku labklājība. Ja viņa uzskatīja, ka spēj palīdzēt dzīvniekam, kuram tas ir vajadzīgs, viņa to darīja bez vilcināšanās. Mēs zinām, ka Džekija atdeva savu dzīvību par to, kam ticēja.”

Tādi cilvēki kā Žaklīna Vatsa iemieso laipnību, rūpes un līdzcietību. Viņas pašaizliedzība nekad netiks aizmirsta.

Avots: viralnova.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment