Šī sieviete publicē pirms un pēc bildes, lai parādītu, ko nozīmē panikas lēkmes

3. aprīlī Smita sociālajā vietnē Facebook publicēja dubultu attēlu. Augšējā daļā viņa redzama tāda, kādu viņa sevi rāda sociālajos tīklos, bet apakšā viņa redzama īsi pēc panikas lēkmes piedzīvošanas.

22

Pie attēla viņa pievienoja ziņu, kurā paskaidro:

Dievs vien zina, kādēļ es to daru, bet cilvēkiem ir jāredz patiesība.

Augšējā bilde: Tas, ko es rādu sociālajos tīklos. Saposusies, ar ideāli uzklātu kosmētiku, papildus filtri. Tā esmu “normālā” es.

Apakšējā bilde: Uzņemta šovakar īsi pēc panikas lēkmes pārciešanas. Arī šī ir mana “normālā” puse, kuru cilvēki parasti neredz.

Mani kaitina tas, ka 2016. gadā vēl joprojām ir tik daudz aizspriedumu par garīgo veselību. Man riebjas, ka tik daudzi ir neizglītoti šajā tematikā vai arī izturas nosodoši. Apgalvo, ka 1 no 3 cilvēkiem kādā dzīves posmā cietis no garīgas saslimšanas. 1 no 3! Vai zināt, cik daudz cilvēku visā pasaulē tas skars?! Es cīnos ar trauksmainību un depresiju vairākus gadus un vēl joprojām es saņemu komentārus, kuros cilvēki apgalvo “tu tam tiksi pāri”, “tev nevajag zāles, vienkārši esi priecīgāka”, “tu esi par jaunu, lai tev kaut kas tāds būtu”.

23

Ejiet ellē, visi šaurpierainie cilvēki, kuri domā, ka tādēļ, ka es fiziski izskatos vesela, es necīnos ar briesmoni savā galvā.

Kāds cilvēks man pateica: “Vai tik tu neesi par jaunu, lai ciestu no trauksmainības un depresijas? Par ko gan tavā vecumā jābūt depresīvai?”

Es esmu stipra, esmu pietiekoši daudz piedzīvojusi un ar mani viss būs kārtībā. Man ir vislabākā ģimene un draugi, es katru dienu pasakos par viņu pacietību un atbalstu.

Ikvienam, kas pārcieš ko līdzīgu, necietiet klusumā. Apkārt ir daudz atbalsta – nebaidieties lūgt kādam palīdzību.

21

Es atkārtoju un atkārtošu, ka laipnība neko nemaksā. Neapcel citus cilvēkus, nenosodi, neizturies pret viņiem slikti. Mēs visi esam cilvēki, neatkarīgi no vecuma, rasiskās piederības, reliģijas, mantiskā stāvokļa, bagātības, darba. Tā vietā, lai noniecinātu kādu, dod šim cilvēkam spārnus.

Avots: buzzfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Mystic</cite>

    Nju veģetatīvā distonija – tā nav sveša kaite jebkura staistuma cilvēkiem – tā uznāk un viss… jāmāk ar šo garīgo kaiti sadzīvot – vislabāk strauji manīt nodarbošanos, pieviest kaut vai jaunu kontu instagramā un publicēt 1 foto – tas jau aizvilks domas projām no tā, ka Tu neesi vajadzīgs NEKAM 🙂
    NEDRĪKST nīkt un neko nedarīt… kaut vai jāiet ārā pastaigāties pa pilsētu!!!!!

Leave a Comment