Šī vīrieša nepatīkaimais piedzīvojums ar viedpulksteni liks tev pārdomāt tā iegādi!

Jorgens atradās lidotāju kluba sanāksmē, kad pēkšņi sajuta deguma smaku un sajuta, ka uz rokas atrodas kaut kas karsts.

Pulkstenis uzkarsa un apdedzināja Jorgena plauktas locītavu.

“Es sajutu degošas miesas smaku. Pulksteņa siksniņa bija tik karsta, ka mēģinot to noņemt no rokas, es apdedzināju arī pirkstus,” pastāsta Jorgens.

A-Man-From-Denmark-Claims-That-His-Apple-Watch-Burnt-His-Wrist-1 A-Man-From-Denmark-Claims-That-His-Apple-Watch-Burnt-His-Wrist-2

A-Man-From-Denmark-Claims-That-His-Apple-Watch-Burnt-His-Wrist-3

Viņš nekavējoties sazinājās ar produkta izgatavotāju Apple, bet līdz šim vēl nav saņēmis atbildi. Apple pārstāvji presei pastāstījuši, ka saņēmuši Jorgena pulksteni un veikuši tam ekspertīzi, tomēr nav atraduši apliecinājumu tam, ka pulkstenis tiešām izraisītu apdegumus. Apple eksperti skaidro, ka sakaršana notikusi ārēju faktoru dēļ, kā arī piemetina, ka ierīcē nav tādu elementu, kas uzkarst.

“Starp pulksteņa siksniņu un manu roku nekas cits neatradās, tomēr Apple pārstāvji neko man nav izskaidrojuši. Man patīk pulkstenis un esmu apmierināts ar Apple produkciju, šādas kļūmes, gan jau, notiek visai reti. Tomēr, esmu pārsteigts, ka viņi tik ilgi vilcinājās, lai palīdzētu klientam,” piebilst Jorgens.

Arī citiem Apple viedpulksteņu lietotājiem radušies izsitumi un apdegumi. Apple brīdina lietotājus, ka šīs ierīces var izraisīt dažādas reakcijas. Pulksteņa siksniņas daļas satur niķeli un uzņēmums brīdina, ka cilvēkiem, kas ir jūtīgi pret šo metālu, nevajadzētu lietot Apple viedpulksteņus.

Avots: www.womendailymagazine.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment