Sieviešu gaume pornogrāfijā: Tu nekad nevarētu to uzminēt!

Pētījums, kura laikā tika apkopoti dati par to, ko cilvēki interneta vidē visbiežāk meklē un vēlas skatīties ir mazliet pārsteidzoši. Kā izrādās ir pietiekami liela atšķirība starp to ko meklē un skatās vīrieši, bet ko skatās sievietes, lai uzbudinātos.

Dati liecina, ka visbiežāk sievietes meklē video ar saturu, kurā ir redzamas lesbietes un sekss trijatā. Nākamā meklētākā kategorija sievietēm ir “vīrietis ar vīrieti”, bet ierastais abu dzimumu sekss ir meklēšanas lejas daļā.

Savukārt, vīriešu meklēšanas rezultāti ir daudz tradicionālāki. Dati uzrādīja, ka visbiežāk tiek meklēts abu dzimumu sekss tikai dažādās pozās un vidē.

Meklēšanas sadaļa “tīņi” ir daudz populārāka vīriešu vidū nekā sieviešu. Sievietes drīzāk izvēlas kategoriju “nobriedušie”.

Vispārīgi, sievietes meklē “lesbiešu video” par 123% biežāk nekā vīrieši, bet “seksu trijatā”- par 75% biežāk.

Kad runa ir par slavenībām, tad parādās līdzīgi dati abiem dzimumiem. Visbiežāk meklētās slavenības ir bijušas: Kima Kardašjana un Mailija Sairusa.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">marco</cite>

    Nekad nebūtu iedomājies par sieviešu visbiežāk meklēto. Tas liecina par kaut kā ne pārāk labu tendenci sabiedrībā kopumā.

  • <cite class="fn">marco</cite>

    Nekad nebūtu iedomājies par sieviešu visbiežāk meklēto. Tas liecina par kaut kā ne pārāk labu un veselīgu tendenci sabiedrībā kopumā.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    cc

Leave a Comment