Sieviešu tipi, ar kurām būtu jātiekas ikvienam vīrietim

Sarežģītā pilsētniece

Stiprās puses: Šī sieviete ir apveltīta ar labu humora izjūtu, seksīga un spontāna. Ienākto telpā kopā ar šo sievieti, visi tevi apskauž. Viņa ir tā, kuru iekāro visi, bet tu jūties gandarīts, ka viņa pieder tikai tev.

Vājības: Lai satiktos ar šādu sievieti, tev nepieciešama milzīga deva pašpārliecinātības. Viņa piesaista uzmanību, bet tu nedrīksti kļūt greizsirdīgs. Ja esi neatkarīgs, tev patiks viņas ambīcijas, tomēr pārliecinies, ka viņai esi nepieciešams tu – nevis glaimošana viņas patmīlībai.

Uzvedība guļamistabā: Viņa ir neiegrožota un sakopta. Pasaki, ka tev patīk, ka viņa atrodas augšpusē, vēlams dārgā apģērbā, tas ļaus viņai iekarst.

Diletantiskā hipstere

Stiprās puses: Viņa pārzina labākos bārus un noteikti ir lietas kursā par mākslinieciskām izrādēm, kurās ir bezmaksas alkohols. Viņa ir aizraujoša un stilīga, bet ne tik neaizskarama kā sarežģītā pilsētniece. Viņai patīk nūģi un intelektuāļi. Un viņai rūp kultūra. Viņa lieliski der puisim, kurš vēlas iemācīties vairāk par mākslu un mūziku.

Vājības: Vai tu ar viņu tiecies, jo ceri, ka viņas stilīgums pielips arī tev? Ja jūsu intereses nav saderīgas, neceri, ka spēsi vilkties līdzi viņas gaumei. Šādām meitenēm ir savs viedoklis.

Uzvedība guļamistabā: Labās ziņas ir tās, ka viņai patīk “netīrs” sekss. Sliktās ziņas: arī viņas gulta nav īpaši tīra. Pirms dodies pie viņas ciemos, palūdz, lai viņa nomaina gultasveļu.

Vegāne, kura nodarbojas ar jogu

Stiprās puses: Viņai ir brīnišķīga āda un viņa lieliski masē muguru, izmantojot visādas dīvainas eļļas. Dziļās elpošanas nodarbību vadīta, viņa nekad nesatrakosies par niekiem, iespējams, ka šo rakstura iezīmi tu vērtē augstāk nekā viņas satriecošo, tvirto dibenu. Šī sieviete vēlas dibināt ciešu saikni ar dzīvi un viņai derēs vīrietis, kurš vēlas to pašu. Neatkarīgi , analītiski un radoši vīrieši šo sievieti vienkārši dievina.

Vājības: Šīs sievietes ir gandrīz vai ekskluzīvi ieinteresētas tikai vīriešos, kuras iesaistās tādās pašās aktivitātēs kā viņas. Mīli viņu un mīli viņas dzīvesveidu.

Uzvedība guļamistabā: Viņai patīk kamasutra, gluži kā cerēji. Bet nekāda ātrā seksiņa. Viņai patīk to darīt nesteidzīgi un ar pilnu atdevi.

Alfa mātīte

Stiprās puses: Ir grūti turēt līdzi šai sievietei. Ironiskā kārtā alfa tēviņš nav tas, kuram būtu šī sieviete jāmedī. Zinātnieks, mākslinieks vai skolotājs labi saderēs kopā ar viņu. Ja tevi neinteresē cīņas par varu, tad viņa tev nav īstā.

Vājības: Viņai ir daudz kopīga ar alfa tēviņiem, bet attiecības ar viņiem šo sievieti neinteresē, tās ir pārāk intensīvas. Viņiem nav laika vienam priekš otra.

Uzvedība guļamistabā: Viņa rīkojas efektīvi un prasmīgi, gultā viņa var būt īsts mežonis, ja vien tu viņai to ļausi.

Intimitātes atkarībniece

Stiprās puses: Arī viņa apmeklē jogas nodarbības, to viņa dara, lai savienotos ar savu iekšējo būtību, nevis, lai iegūtu seksīgu pēcpusi. Sekss ar šo sievieti ir nepārspējams. Viņu interesē savienošanās ar partneri, viņa ir ļoti intensīva un labi skūpstās. Šāda sieviete patiks neatkarīgiem vīriešiem. Lielai daļai vīriešu jāiemācās komunikācijas māksla un viņa būs gana piemērots palīgs.

Vājības: Sākotnēji tu ar šo sievieti jūties lieliski. Viņu interesē tavas jūtas un tava būtība. Analītiski vīrieši lēnam tiek iepīti viņas izliktajos tīklos. Analītisks vīrietis sākotnēji būs sajūsmā par intimitātes atkarībnieci, bet vēlāk viņiem nāksies runāt par patieso šo attiecību nozīmi, tas liek šādām attiecībām sabrukt.

Uzvedība guļamistabā: Viņa ir spējīga uz visu, tai skaitā uz lietām, kas tev šķiet biedējošas. Saki, ka iesaistīsies viņas ieteiktajās izklaidēs, ja viņa noskūsies.

Laimīgā mājsaimniece

Stiprās puses: Viņa nemeklē turīgo papucīti – viss, kas viņai vajadzīgs ir jauka trīsistabu māja. Viņa vēlas tev radīt bērnus, rūpēties par tiem un arī par tevi. Daži vīrieši iegūst milzīgu gandarījumu par to, ka ir spējīgi apgādāt ģimeni un tajā nav nekā slikta. Vīrietis, kurš uzaudzis tradicionālā mājsaimniecībā būs sajūsmināts par šo sievieti. Viņas patiks arī vīrietim, kas uzaudzis haosā, mājsaimniece prot radīt stabilus apstākļus.

Vājības: Ja viņa teica, ka nestrādās, tad tā arī domā. Karjeristi būs apmierināti ar to, ka viņi būs atbildīgi par darbu un finansēm, tikmēr sieviete tiks galā ar mājsaimniecību. Finanšu krīzes gadījumā tu nespēsi šo sievieti pārliecināt, ka viņai jāsāk strādāt.

Uzvedība guļamistabā: Sākumā viņa būs viesmīlīga un kvēla, bet pēc katra bērna piedzimšanas tas mazināsies. Atrodi labu auklīti, lai jūs abi varētu papriecāties.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment