Sieviete 28 GADUS izliekas par aklu – pat savai ģimenei! Tagad viņa beidzot atklāj, kāpēc tā darīja

Tagad 57 gadus vecā sieviete atklāja, ka visu laiku lieliski spējusi redzēt, protams viņas ģimene par to bija šokēta, pat par spīti tam, ka Karmenas veselības stāvoklis labu laiku raisīja aizdomas. Viņas vīrs reportieriem skaidroja, ka Karmena vienmēr ideāli uzklājusi uz sejas kosmētiku, kā arī viņš ievērojis, ka viņa caur acu kaktiņiem vēro televīzijas pārraides. Tomēr līdz šim viņa nevienam neatklāja, ka izliekas par aklu.

Kādēļ lai kāds gandrīz trīs desmitgades izliktos par aklu? Izrādās, ka Karmena šādi rīkojās, lai izvairītos no sveicināšanās un runāšanas ar cilvēkiem, kuri viņai nepatīk. Viņa paskaidro: “Man apnika veltīt laiku, lai uz ielas apstātos un sasveicinātos ar pazīstamiem cilvēkiem, es nekad neesmu bijusi sociāla persona un izliekoties, ka esmu akla, man izdevās izvairīties no dažāda veida sociālas atbildības.”

Neskaitot to, ka tagad sievietei jāpaskaidro sava rīcība ģimenes locekļiem un jāsatiek tie cilvēki, no kuriem viņa centās izvairīties, Karmenai Džimenezai nāksies tikt galā ar likuma problēmām, ņemot vērā to, ka sieviete bija reģistrēta kā akla, viņa saņēma valsts finansiālu atbalstu.

Lasi vēl: Sieviete palien zem gultas, lai pārbaudītu vīra uzticību: tiek pie liela pārsteiguma!

Ziņas par Karmenas izlikšanos ātri nokļuva valsts mēroga ziņās, tās izplatījās kā Eiropā, tā Dienvidamerikā. Nav līdz galam skaidrs, kā šai sievietei izdevies izkrāpt invaliditātes pabalstu, ņemot vērā, ka pabalsta saņemšanai jāiziet speciāli izveidotas komisijas noteiktās pārbaudes.

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment