Sieviete Bārbija- vai tas tiešām ir skaistuma “ideāls”?

Ukrainiete, 29 gadus vecā, Valērija Lukjanova, ir modele, kura ir veltījusi visu savu dzīvi tam, lai izskatītos pēc iespējas līdzīgāka lellei Bārbijai. Viņa ir piedalījusies jaunā fotosesijā, kur viņa pozē īsos šortiņos, pieguļošā topiņā un augstpapēžu kurpēs.

“Pavasaris šogad ir atnācis vēlu, bet tas beidzot ir pienācis. Tas mani ir iedvesmojis uz jaunu fotosesiju uz šī dabiskā un skaistā fona. Ak, kā es mīlu pavasari!” Tā viņa ir komentējusi savu pavasara fotosesiju.

Valērijas Instagram kontam ir 160 000 tūkstoši sekotāju. Liela daļa apbrīno viņas izskatu, bet ir arī tādi, kuri izsaka žēlumu un komentārus, kurus grūti nosaukt par komplimentiem.

barby2

Kāds Mihails ir izteicies: “Man patīk visas tava ķermeņa daļas, bet man nepatīk tava pēcpuse. Tā varēja būt lielāka.”

Irīnas viedoklis ir šāds: “Nabaga jaunā sieviete! Viņas vienīgā kompānija bērnība bija Bārbijas lelle un skumji, ka tas ir viņas dzīves etalons.”

Valērija stāsta, ka viņā viss ir dabīgs izņemot krūtis. “Viss man ir nācis no dabas, tāda ģenētika. Izņemot krūtis. Tās es palielināju, lai varu justies kā normāla meitene,” stāsta modele.

barby3

“Visi vēlas slaidu augumu. Visas sievietes vēlas palielināt krūtis. Visi pielabo savu seju, ja tā nav ideāla, vai ne?” viņa piebilst.

Modele ietur striktu diētu, kurā ir atteikusies no smēķēšanas un alkohola. Viņa ēd mazas porcijas jēlas zivs, dzerot svaigas augļu sulas un ūdeni.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment