Sieviete izglābj svešinieces bērniņu sliktas priekšnojautas dēļ – pilnīgi neticami!

“Tad, kad es pabraucu viņai garām, kaut kas man nekavējoties lika griezties atpakaļ, kaut kas nebija kārtībā,” saka Pīrsa, pieminot, ka “tas ir skats, ko nenākas redzēt katru dienu, vismaz ne šajā rajonā.”

Pīrsa brauca atpakaļ un jautāja sievietei, vai viņai nav nepieciešama palīdzība, bet sieviete neatbildēja, pat nepaskatījās uz Pīrsu. Ērika piezvanīja glābšanas dienestam, kamēr turpināja sekot sievietei. Viņa redzēja, kā visi trīs noiet lejā pa taku un pazūd. Kad Ērika skrēja viņiem pakaļ, viņa pamanīja, ka mazā meitenīte raud, kamēr viņas māte turēja viņu iegremdētu ūdenī.

Ērika saka, ka viņas pirmais instinkts bija izraut viņai no rokām bērnu, ko viņa varēja izdarīt, tajā pašā laikā turot virs ūdens sievietes galvu. Paldies Dievam, tuvumā parādījās kāds pāris, kurš arī iesaistījās palīdzības sniegšanā. 

Vēlāk atklājās, ka neprognozējamā sieviete bija Regīna Dilvorta, 22. Notikuma laikā viņa tikai visu laiku izdvesa vārdus: “Piedod man, Dievs!”
1439492511-syn-wdy-1439437115-syn-rbk-1439397022-15080209531600

Kad bija atbraukusi policija, Dilvorta tika apsūdzēta kriminālnoziegumā – traumas nodarīšanai bērnam, kā arī citiem noziegumiem – jo sieviete bija injecēts opiāts, kas lika viņai domāt, ka viņas bērni bija traki un viņiem bija nepieciešamas kristības. 

Avots: www.womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ziemassvētku veiksme jau gaida. Vai Tu aiziesi to satikt jau šodien? http://ej.uz/8sdn</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esmu izveidojis īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī!

Leave a Comment