Sieviete lūdza bijušajam pieskatīt meitiņu. Taču šis mērglis atteicās, paziņojot, ka jaunajai draudzenei tas nepatiks!

Sākumā sieviete pat nespēja pateikt ne vārda. Kādu minūti viņa vienkārši saraustīti elpoja, cenšoties izvēlēties vārdus. Tad viņa izpūta gaisu un atbildēja eksvīram, ka viņam nāksies pildīt vecāka lomu, jo bērns ir viņa meita, bet viņš ir viņas tēvs.

Bijušais vīrs nožāvājās un pārliecinoši paziņoja, ka pēc būtības tā ir, bet viņam tagad esot jāsakārto pašam sava dzīve. Savukārt meitai viņam katru mēnesi jāmaksā noteikta uzturlīdzekļu summa, ko noteikusi tiesa, bet nav jāatvēl savs laiks, jo no bērna mātes viņš ir šķīries.

Sieviete tā arī nesaprata, kāpēc vīrs šķiras ne tikai no viņas, bet nolēmis “šķirties” arī no savas meitas. Viņa domās pārcilāja visu viņa teikto, mēģinot saprast loģiku, taču viņai tas neizdevās.

Protams, viņa pati spēja izkulties no šīs situācijas, izdomāt, kā apvienot darbu un nodrošināt meitai normālu dienas režīmu. Tas nebija viegli.

Pie ārsta sieviete ieradās tieši situācijas seku dēļ. Viņai bija iestājusies depresija. Sieviete nepamanīja, kā ir sākusi raut sev ārā matus. Viņa atjēdzās tikai tad, kad ieraudzīja pliku plankumu uz deniņiem.

LASI VĒL: Laiks kļūt laimīgam: kā lūgt palīdzību senču dvēselēm un izmantot šīs dienas labvēlīgo enerģiju – 23.11.2022

Bet kā ar bijušo vīru? Viņš norādīja, ka meklē jaunu dzīvesbiedri, kas nesapratīs, ka viņam ir meita, jo bērns pretendēs uz vīrieša laiku. Tāpēc tēva klātbūtne meitas dzīvē sastāvēs tikai no tā, ka viņš katru mēnesi pārskaita nelielu naudas summu meitas kontā saskaņā ar tiesas nolēmumu.

Šajā “karā” uzvarēja lepnais un pašpārliecinātais mazās meitenītes tēvs.

Ko tu domā par šo notikumu? Vai tev nešķiet, ka vecākiem, kas ir šķīrušies, tomēr jāizrāda rūpes par bērnu, ne tikai jāmaksā uzturlīdzekļi? Priecāsimies, ja dalīsies komentāros!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment