Sieviete “Bārbija” nolemj izmanīt izskatu, kad viņas puisis draud šķirties. Lūk, kā viņa izskatās tagad!

Sammere ierodas skaistumkopšanas salonā, ģērbusies saplēstās džinsa biksēs, 20 cm augstās kurpēs ar caurspīdīgu zoli un rozā sietiņveida krekliņu – šis veidols pamatīgi šokē šova ekspertus. Stiliste Kārena Viljama, grima māksliniece Melisa Sofija un frizieris Daniels K Palmers ar izbrīnu klausās tajā, ko Sammere skaidro par savu izskatu: “Man patīk tīkliņveida krekliņš, tajā es izskatos pēc Bārbijas. Šādi parasti es ģērbjos, dodoties izklaidēties. Man patīk parādīt krūtis.” Vēl sieviete atzīstas, ka izmisīgi vēlas izskatīties vecāka, tieši tādēļ viņa izmanto daudz kosmētikas un nēsā “striptīza dejotāju” apavus. Sammere apzinās, ka šāds izskats var laupīt viņai mīlestību, jo viņas draugs vēlas redzēt vienīgi viņas dabisko skaistumu.

Raiens papildina: “Es vēlos, lai viņa tik ļoti nepārspīlē ar kosmētiku, jo gribu redzēt viņas patieso seju. Kad Sammere uzklāj par daudz kosmētikas, es ievēroju, ka uz viņu bieži blenž cilvēki. Viņai tas nebūt nav jādara, jo man šķiet, ka viņa tāpat ir skaista.”

Dizaineru komanda uzsāk Sammeres pārvērtības, liekot viņai noņemt kosmētiku un novilkt apavus. Sammere pastāsta: “Es jūtos briesmīgi, jo vienmēr nēsāju augstpapēžu apavus, tie man palīdz kļūt pašpārliecinātākai. Un mans draugs tikai vienu reizi ir mani redzējis bez kosmētikas, kad biju slima.”

Pārvērtību galarezultātā Sammere tikusi atbrīvota no pieliekamajiem matiem, tagad viņas galvu rotā tumši brūni mati, kas nogriezti karē stilā. Sammere piemetina: “Ak, man ļoti patīk jaunā frizūra.” Viņa nespēj valdīt prieka asaras. Pēc pārvērtībām viņai mugurā ir melna, pusgara kleita, kura piesedz viņas krūtis, un kājās viņai uzvilktas sarkanas krāsas kurpes – Sammere izskatās eleganti, un viņas koptēlā vairs nav ne miņas no “lētuma.” “Esmu sajūsmā par jauno izskatu, Tas ir tik atšķirīgs. Viss izskatās eleganti. Grims ir nevainojams. Es vairs nekad nedošos ārpus mājas “striptīza dejotājas” apavos!”, Sammere pauž sajūsmu.

Pēc pārvērtībām jaunā sieviete kļuvusi neatpazīstama – turklāt viņas draugs ir ļoti apmierināts. Pirms pārvērtībām skatītāji 10 baļļu skalā Sammeri novērtēja uz 4, bet pēc pārvērtībām viņa saņēma 9 baļļu augstu vērtējumu. “Viņa izskatās fantastiski, viņa ir lieliska. Es vienmēr esmu vēlējies viņu tādu redzēt. Sammere noteikti no manas puses ir nopelnījusi visas 10 balles!” atzinību pauž Raiens.

Lasi vēl: Šādi izskatās Vācijas populārākā “bārbija” – iztērēti jau 30 000$ operācijām (FOTO/VIDEO)

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment