Sieviete pamet savu vīru, tomēr tu neticēsi, ko viņa izvēlējās vīra vietā

Viņas sirdī bija iekritis Džeisona tēvs, ar kuru viņa tagad gatavojas laulībām. Tagad situācija ir tāda, ka viņa kļūs par audžu māti jeb pamāti savam bijušajam vīram.

Džeisonam bija radušās aizdomas, par iespējamo tēva un sievas afēru, kad viņi visi dzīvoja, viņa tēva vienistabas dzīvoklī, lai taupītu naudu. Kad Džeisons devās apsveikt savu tēvu ar saderināšanos, tikai tad viņš uzzināja, ka tēva jaunā sieva ir viņa bijusī sieva.

Īsi pēc tam, dzīvoklī ienāca Liza un pateica: “Tu labāk sāc pierast pie idejas, ka es būšu tava audžumāte.”

Džeisons un Liza aprecējās 2000. gadā un uzreiz pēc tam viņi ievācās 74 gadus vecā tēva šaurajā dzīvoklītī. Viņi pat pavadīja savu kāzu nakti vienīgajā gultā, kad tēvs gulēja blakus uz grīdas, guļammaisā.

Liza ex-wife11

Liza ex-wife12

Tomēr, Džeisons atzīst, ka vienā reizē viņa aizdomas bija apstiprinājušās par sievas un tēva romānu. Kādā dienā viņš devās uz McDonaldu, lai nopirktu sievai piena kokteili, bet viņš atgriezās dzīvoklī, lai pārjautātu viņas mīļāko garšu. Bet tas, ko viņš ieraudzīja, viņu saniknoja. Jo viņa sieva gulēja gultā bez apakšbiksēm un viņa tēvs bija netālajā krēslā ar attaisītu bikšu priekšu. Pēc šī incidenta, Džeisons savu tēvu patrieca no dzīvokļa. Drīz pēc tam dzīvesvietu pameta arī Liza un 2003. gadā viņi izšķīrās.

Džeisona māte, 54 gadus veca, komentē šo situāciju kā “ļoti pretīgu”.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment