Sieviete par 2000 dolāriem nopirka norakstītu Boeing lidmašīnu un pārvācās tur dzīvot

Istabu plānu Džo bija sagatavojis personīgi, un to veidoja trīs guļamistabas, viesistaba, ēdamistaba, pilnībā aprīkota virtuve un veļas mazgātava, kā arī viņas iecienītākā istaba. Vannas istabā galvenais ir džakuzi – lidmāšinas priekšējā daļā, kur kādreiz atradās pilotu kabīne. Riteņi un vadības ierīces kabīnē ir saglabāti, lai papildinātu lidmašīnas izskatu.

Vēlāk tika iztērēti papildu 24 000 USD, lai pilnībā aprīkotu viņas sapņu māju. Bruņojusies ar  uzgriežņu atslēgu un skrūvgriezi no lidostas  vadītāja aizņemtas instrumentu kastes, sieviete periodiski atgriezās lidostā pēc dažādām trūkstošajām daļām.

Lasi arī: Tamāra Globa paziņojusi par trijās zīmēs dzimušajiem, kuriem sākies “baltā veiksmes josla”

Vēlāk lidostas vadītājs viņu sauca par drosmīgāko vecmāmiņu kādu pazīst, jo viņa daudz darīja pati, savām rokām. Visas grīdas bija izlīdzinātas vienā līmenī, pēc tam tās tika siltinātas un pārklātas ar paklājiem, virtuvē tika uzlikts linolejs.

Viena oriģināla lidmašīnas tualete tika saglabāta un netika pārveidota. Lai atvērtu un aizvērtu aizmugurējās gaisa kāpnes, tika izmantots lidmāšinas kravas durvju atvērējs.

Bagāžas nodalījumi ir saglabāti, nodrošinot pietiekami daudz vietas. Kas attiecas uz sakariem, apgaismojumu, ūdensapgādi un kanalizāciju, viss ir ierīkots kā parastā mājā.

Mājā ir pilnīgi viss, ko jūs varat redzēt visparastākajās mājās: tālrunis, gaisa kondicionieris, krāsns, veļas mašīna un trauku mazgājamā mašīna.

 

Tāpat kā es minēju iepriekš, Džo ir uzbūvējis burbuļvannu bijušās pilotu kabīnes zonā, kas ir ideāla vieta, kur atpūsties no salstošajiem ziemas laika apstākļiem.

 

Turpat atradās arī galvenā vanna, kas atrodas tieši virs dīķa, un skats no tās ir vienkārši neaizmirstams, rodas iespaids, ka jūs lidojat gaisā.

Mājā ir trīs guļamistabas ar lielām gultām, kurās var ērti izmitināt 10 cilvēkus. Džo virtuve Boeing 727 ir pilnībā aprīkota ar visu nepieciešamo. Ir arī svarīgi atzīmēt, ka mājā vienmēr ir ļoti silts, pat ziemā.

Boeing 727 ir kļuvis par ekonomisku un energoefektīvu māju. Kopējā izmantojamā platība neticama: 42 metru garuma un gandrīz 3,5 metru platuma dēļ tie ir 147 kvadrāti.

Džo Annas mazbērni: Stefans, Ketlina un Morgans vienkārši mīl šeit ierasties.

Uz ielas ir milzīgs pagalms, kuru sieviete nākotnē plāno iestādīt ziedus. Un arī dīķis tieši zem mājas, kur ģimenei patīk makšķerēt un atpūsties.

Džo saka: “Maniem mazbērniem patīk skriet uz priekšu un atpakaļ, viņiem ir daudz vietas, un visi mūsu viesi un draugi labprāt šeit ballējas.”

“Patiešām, pat pēc daudzu gadu dzīves šajā vietā man nav pametusi sajūta, ka visu šo laiku esmu lidojis. Ja viņi man jautās, vai es gribētu pārcelties uz parastu māju, es atbildēšu – nē. Man šeit patīk! “

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment