Sieviete parāda strijas uz vēdera pēc 4 grūtniecībām (FOTO). Interneta lietotāji sievieti nokritizēja ne pa jokam.

Kad sieviete nolemj par labu bērniņam, viņai ir jāsaprot, ka pēc tam viņas ķermenis vairs nekad nebūs tāds, kāds tas bija iepriekš. Reizēm uz ķermeņa radītās strijas nav spējīgs noņemt pat plastiskais ķirurgs.

23 gadus vecā māmiņa no Malaizijas pēc ceturtā bērniņa dzimšanas (trīs dēli un viena meitiņa) nolēma padalīties arī ar citiem un pastāstīt, parādīt to, kā izskatās viņas ķermenis ar visām uz tā esošajām strijām. Viņa pat iedomāties nevarēja, cik daudz naidīgu cilvēku uzradīsies viņas bildes komentāru sadaļā.

“Tolaik man bija 21 gads. Kad izgāju ārā no slimnīcas palātas, pirmām kārtām skrēju klāt spogulim, lai palūkotos uz savu vēderu. Es ieraudzīju šīs rētas un vienkārši apraudājos,” ar savu pieredzi dalās Dorina Činga. “Es ilgi cīnījos ar kompleksiem, taču pēc meitas piedzimšanas nolēmu padalīties ar savu stāstu ar visu pasauli, lai parādītu potenciālajām māmiņām to, kādas ir dzemdību sekas.”

Augumā nelielās sievietes bilde jau ir savākusi vairāk nekā 23 tūkstošus “patīk” un ar to dalījušies vairāk nekā 12 tūkstoši cilvēku. Nebija miera arī no cilvēkiem, kas vēlējās izteikt savu viedokli šajā jautājumā.

Lasi vēl: Sirdi sažņaudzošs fotoprojekts attēlo mātes pārdzīvojumus pēc miruša bērniņa dzemdībām (FOTO)

Pāršķir lapu, lai lasītu tālāk un redzētu foto!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment