Sieviete veikala Bībelē atrod disku, kas slēpa kaut ko neticamu…

Sākotnēji Sanda bija domājusi, ka tas ir kāds disks, kas ir pievienots grāmatai, tomēr drīz vien saprata, ka tas ir pilnīgi kas cits. Uz tā bija uzraksti – “(..) sapratu, ka tas ir personisks disks,” saka Sanda. 

“Es to pacēlu un teicu savai māsai, ka tas kādam pieder. Es sākotnēji biju tik tuvu tam, lai disku vienkārši paceltu un atstātu turpat.” 

Viņa pati saka, ka kāds pārdabisks spēks esot viņai licis paņemt disku. Uz tā ar marķieri bija uzrakstīts vārds, datums, augums un svars.

It kā zinādama, kas viņai ir jādara, Sanda paņēma disku uz mājām, lai paskatītos, kas tajā ir saglabāts – un viņas sirds salūza. Tās bija ļoti nozīmīgas atmiņas par mazu bērniņu, kurš šajā pasaulē nodzīvoja tikai dažas stundas, jo viņam bija smagas nieru problēmas. 

baby1

Sanda īsti nezināja, kā rīkoties tālāk, tādēļ viņa izdarīja vienīgo lietu, kas ienāca prātā. Viņa ievietoja diska bildi un aprakstu vietnē facebook, cerēdama, ka tas sasniegs diska īpašnieci. 

Pēc kāda laika viena sieviete – Konstance Merka pieteicās uz disku, teikdama, ka tas ir viņas. “Viņa teica : tas ir mans! …Un mana sirds gandrīz apstājās no prieka,” saka Sanda.

Konstance pirms dažām nedēļām bija atgriezusi bībeli un aizmirsusi, ka tajā ir bijis ielikts nozīmīgais disks. “Es to tur ievietoju, jo vienmēr visu vērtīgo – svarīgus papīrus, sertifikātus lieku bībelē. Nākamajā dienā es atkal devos uz turieni, lai paņemtu disku atpakaļ. Atradu to pašu bībeli, bet diska tur vairs nebija,” saka Konstance.

Viņa jau domāja, ka vienīgās atmiņas par bērniņu nu ir zudušas, jo viņam neesot nekā – ne dzimšanas, ne miršanas apliecības. Nekādu ziņu par to, ka vispār tāds cilvēks ir bijis. Paldies Dievam, stāstam ir laimīgas beigas, un disks ir nonācis līdz īstajiem īpašniekiem.

Avots: www.womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment