Sievietēm sekss pirmajā randiņā vai pēc mēneša? Tas varētu Tevi pārsteigt!

Jauns pētījums ir atklājis, kad sievietēm šķiet, ka ir pienācis attiecīgais laiks, lai nodarbotos ar seksu.

Izrādās, ka vidējie rādītāji ir visai negaidīti. Sievietes ir gatavas nodarboties ar seksu pēc 3 nedēļu iepazīšanās perioda vai pēc 5 randiņiem. Lielākoties sievietes gaida 2-3 nedēļas, lai pārgulētu ar jauno partneri, bet 32% sieviešu gaida 5 randiņus un, tad ieslīgst vīrieša skavās.

Sievietes arī atzīst, ka ir kautrīgākas un ne tik steidzīgas uz intīmām attiecībām, jo ir nepieciešams laiks, lai iepazītu otru cilvēku un spētu viņam vismaz mazliet uzticēties. Arī sekss pirmajā randiņa ir aktuāls tikai 15%, bet 32% vīriešu atzīst, ka tas ir pieņemami un labi.

Otrajā randiņā ļauties mīlas priekiem ir gatavas sievietes tikai 13% apmērā, bet 16% vīriešu to būtu gatavi arī darīt pēc otrā randiņa.

Tomēr, kad runa ir par skūpstīšanos, tad abi dzimumi ir daudz atvērtāki.

Aptaujājot 2225 cilvēkus, atklājās, ka 72% no vīriešiem un sievietēm ļaujas pirmajam skūpstam jau pirmajā randiņā.

Vīrieši ir aktīvāki uz agrāku mešanos gultām un arī 25% no vīriešiem pirmie izsaka “mīlestības” vārdu savai sievietei jau pirmajā mēnesī. Kamēr, tikai 16% no sievietēm dara to pašu.

Sievietes ir daudz laimīgākas gaidīt līdz ceturtajam mēnesim, lai atzītos partnerim mīlestībā. 75% vīriešu uzskata, ka viņiem pirmajiem ir jāatzīstas mīlestība, kamēr, tikai 44% sieviešu uzskata, ka viņām būtu tas jādara pirmajām.

Sievietes arī tā nesteidzas ar jaunā partnera iepazīstināšanu ar saviem vecākiem, kad viņa jau ir pabijusi pie vīrieša vecākiem jau 4 randiņā. Lielākā daļa sieviešu uzskat, ka ar vecākiem ir jāiepazīstas ne agrāk kā vizmas pēc 8 randiņiem.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment