Sievietes, kas vecākas par 50 gadiem, labāk aizmirstiet par šīm drēbēm un lietām

50 gadu jubileja ir nozīmīgs pavērsiens sievietes dzīvē. Tas ir piemērots vecums, lai pārskatītu savas vērtības un prioritātes.

Kā arī papildus parūpēties par pareizu drēbju izvēli, izmetiet lietas, kas nav piemērotas pieaugušām dāmām. Un mēs nerunājam par to, ka jāietērpjas platos tumšu krāsu paltrakos tikai tāpēc, ka tev vairs nav 20 gadi.

Arī dāma pēc 50 gadu vecuma var izskatīties eleganti un skaisti. Kādi ir daži padomi, kā ģērbties kā sievietei, kas vecāka par 50?

Kādi priekšmeti nedrīkst būt jūsu garderobē, ja jums jau ir 50 gadi?

Īsi svārki

Daba ir nepielūdzama, un tikai daži var tai pretoties. Sievietēm, kas vecākas par 50 gadiem, kājas nav tik slaidas kā agrāk.

Būsim godīgi, gandrīz ikvienai ir varikoze vai asinsvadu zvaigznītes, taču āda vairs nav tik tvirta kā agrāk. Īsi svārki to visu tikai uzsvērs un piešķirs vecumu.

Pieaugušai dāmai labāk izvēlēties svārkus, kas nav augstāki par 3 cm virs ceļiem, vai arī iegādāties tagad populārus midi svārkus vai kleitu. Tas būs stilīgs variants, kas ir piemērots vecumam.

LASI VĒL: Es pametu sievu un savu bērnu māti, jo viņa kļuva briesmīga. Bet tad es ieraudzīju viņu pēc gada

Atklāti pleci un tievas lencītes

Vēl viena lieta, kas nāk ar vecumu, pat tām, kas regulāri trenējas, ir krokas ap padusēm un jau tā pavītusī roku āda.

Krekliņi ar plānām lencēm tikai uzsvērs jūsu plecus. Labāk ir piepildīt savu garderobi ar drēbēm, kas nosedz plecus. Piemēram, jūs varētu valkāt klasiskus futbola krekliņus ar blūzēm vai jakas “sikspārņa” stilā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment