Es pametu sievu un savu bērnu māti, jo viņa kļuva briesmīga. Bet tad es ieraudzīju viņu pēc gada

Manas sievas valdzinājums ir izbalējis. Viņai nebija skaista frizūra, bet uz galvas bija smieklīga “bulciņa”. Viņas eleganto manikīru nomainīja īsi, nekrāsoti nagi.

Pieaugošās kleitas, kuras viņa mēdza valkāt, nomainīja bezformīgi džemperi un platas bikses. Viņa arī pārtrauca lietot kosmētiku. Sieva pamodās un savu dienu sāka ar sejas mazgāšanu un mājas darbu veikšanu, aizmirstot par sevi parūpēties.

Papildu svars, ko viņa ieguva, tikai padarīja viņas izskatu vēl nomācošāku. Parādījās celulīts, tauki visās ķermeņa daļās, strijas. Tās ir lietas, kas veido manu ķermeni, un es par tām nekaunos. Kad mēs satikāmies, mana sieva bija neticami skaista sieviete, uz kuru visi vīrieši skatījās līdzi, un es biju lepns par viņu blakus.

Lasi arī: Kurām zodiaka zīmēm neticami veiksies ar savu ienākumu palielināšanu jau līdz 2022. gada oktobra beigām

Pasaule ir krasi mainījusies. Ir kāda būtne, kas staigā pa dzīvokli nekopta, ar izrautām uzacīm un krūtīm, kuras nesatur krūšturis.  Agrāk es domāju, ka cilvēks, kāds es esmu tagad, un sieviete, kuru reiz satiku, ir divi dažādi cilvēki. Bet tagad es saprotu, ka tie ir viens un tas pats. Es nolēmu, ka vairs nevēlos būt ar viņu attiecībās, un izbeidzu tās…

Cik pārsteigts es biju, kad ieraudzīju viņu gadu vēlāk.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment