Es pametu sievu un savu bērnu māti, jo viņa kļuva briesmīga. Bet tad es ieraudzīju viņu pēc gada

Man pretī nāca nepārspējama skaistuma sieviete. Viņai bija skaisti sarkani mati, un viņas grims un apģērbs bija satriecoši. Viņa bija tik skaista, ka vīrieši, kas viņu redzēja, nevarēja nepamanīt. Sieviete bija ģērbusies kleitā, kas apskāva viņas izliekumus un demonstrēja savu skaisto figūru. Vējš pūta cauri viņas matiem, un acīs iemirdzējās laime. Viņu vairs neapgrūtināja liekais svars.

Skaists manikīrs izcēla roku dabisko skaistumu, un pievilcīgs grims pabeidza pārvērtības. Es nespēju noticēt… Viņa bija skaistuma karaliene, starojoša un jauka.

Viņa spīdēja kā dimants, un visi, kas viņu redzēja, bija pārsteigti par viņas skaistumu. Un viņa bija manu trīs skaisto bērnu māte. Es sapratu tikai to, kāpēc mana bijusī sieva bija tik ļoti mainījusies pēc mūsu šķiršanās.

Galu galā viņa dzemdēja mūsu trešo bērnu, papildinot mūsu ģimeni. Āda nevarēja ātri atgriezties iepriekšējā stāvoklī, izraisot to, ka tā kļuva vaļīga un nokarājās. Organisms nespēja pietiekami ātri atgūties, jo viņai piedzima divi bērniņi ar nelielu vecuma starpību. Turklāt viņai bija jārūpējas par maziem bērniem. Kā mēs varam veltīt laiku skaistumkopšanas procedūrām, kad mūsu dzīve ir tik aizņemta?

Lasi arī: Kurām zodiaka zīmēm neticami veiksies ar savu ienākumu palielināšanu jau līdz 2022. gada oktobra beigām

Un kad viņai būtu iespēja izrādīt savas skaistās drēbes, ja viņa visu savu brīvo laiku veltītu mājsaimniecībai un bērniem?   Viņa bija pārāk aizņemta, lai rūpētos par sevi un savu izskatu. Es atklāju, ka sieviete ģērbjas drēbēs, kurās viņa jutās ērti. Viņa uztaisīja “bulciņu” uz galvas, jo tas bija ātrākais veids, kā uzvilkt matus.

Pavadot laiku kopā ar bērniem, nav kauna ļaut savām drēbēm notraipīties vai saplēst. Neskatoties uz to, ka viņai nebija laika sev, sieva vienmēr šķita laimīga. Māja bija mierinoša, un ēdiens bija apburošs. Viņa vienmēr uzvedās laipni un draudzīgi. Muļķis būtu vienīgais, kurš atteiktos sievietei, kura vēlas mainīt savu izskatu, kaut vai uz īsu brīdi. Es biju muļķis, kurš neredzēja, kas notiek.

Bērni ir izauguši un tagad viņiem ir savas dzīves. Sieva dodas uz sporta zāli, lai saglabātu savu izskatu. Viņas smaržu smalkais aromāts ir patīkams, un viņas nagi ir tīri. Kāpēc es iepriekš nesapratu, ka tas viss ir īslaicīgi?

Tagad es saprotu, ka bērni un sieva bija mana laime. Es zaudēju savu laimi, jo biju savtīgs un muļķīgs un nevarēju redzēt situāciju tādu, kāda tā bija. Mana bijusī sieva man nekad nepiedos, ka grūtā brīdī pametu viņu.

Tagad es zinu, ka nevajag spriest par sievieti pēc izskata, tā vietā jāskatās, kā viņa izturas pret tevi un savu mājsaimniecību. Un jāņem vērā apstākļi, kas veido izskatu… Visticamāk, jūsu dzīvesbiedram bieži nav laika parūpēties par sevi.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment