Braucot ar tramvaju Liepājā, novēroju šofera stāvokli un uztraucos. Izveidojās saspringta situācija

Nesen internetā izplatījās stāsts par notikumu, kas notika Liepājā.

Šoreiz stāsts ir par sievieti, kura vadīja tramvaju Liepājā. Vienā brīdī sievietes pašsajūta pēkšņi mainījās; viņai sāka trūkt elpas, un viņai bija vajadzīga palīdzība.

Visvairāk mani pārsteidza pasažieru attieksme. Gandrīz neviens cilvēcīgi nereaģēja uz situāciju. Tā vietā komentēja, ka nav ko braukt, ja nevar pabraukt.

Tramvaja vadītājs mierināja pasažierus, ka drīzumā būs cits vadītājs. Un vadītājs par to nesaņēma labākos komentārus.

Par laimi, tramvajā atradās vēl cita viena meitene, kura piegāja pie sievietes vadītājas un palīdzēja viņai. Tajā brīdī viņa kļuva par īstu eņģeli.

Tiek ziņots, ka atsaucīgā meitene ir Munise, kura strādā par medmāsu. Meitene izsaukusi palīdzību un palikusi pie sievietes līdz kamēr ieradās izsauktā palīdzība.

LASI VĒL: Biju aizgājis uz mežu Saldus pusē un tālumā redzēju lielu kustīgu objektu. Ar trīcošām rokām man izdevās viņu nofotografēt

Tramvaja vadītāja Dana vēlējās šo meiteni pieteikt “Latvijas lepnumam”.

Šķietami pašsaprotams Munises  gājiens, taču tajā brīdī viņa bija vienīgā, kas nolēma šādi palīdzēt.  Esmu ārkārtīgi pateicīgs Munisei par palīdzību. Apkērtējiem laikam jau bija savas domas galvā.

 

Atliek tikai cerēt, ka Latvijā vēl ir daudz palīdzēt gribētāju. Atcerēsimies, ka darot labas lietas, notiek vairāk labu lietu!

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment