Sievietes, kas vecākas par 50 gadiem, labāk aizmirstiet par šīm drēbēm un lietām

Maisveida apģērbs

 

Daudzas sievietes domā par to, kā ģērbties pēc 50. Viņām prātā nāk maisveida kleitas un sarafāni- futlāri. Protams, tie vienmēr ir modē, tikai ne šajā gadījumā.

Šādi stili padara figūru slaidāku. Sasniedzot 50 gadu vecumu, parasti ir ieteicams ieguldīt dažus labi pieguļošus uzvalkus, jo tie var palīdzēt padarīt jūsu figūru glaimotāku un izskatīties stilīgāk. Un neaizmirstiet savilkt vidukli ar jostu; mazliet koķets nekad nesāpēs.

Melns apģērbs

Esiet piesardzīgas, valkājot arī melnu apģērbu. Lai gan šī apģērba krāsa liek ķermenim izskatīties slaidākam, tā var padarīt seju vecāku. Ja jums ļoti patīk tumši toņi, tad pievērsiet uzmanību apģērbam – šokolādes, tumši zilā, brūnā vai tumši zaļā krāsā.

Ja vēlies iegādāties melnu tērpu, tam vari pievienot kādu spilgtu akcentu. Piemēram, sarkana šalle vai efektīgas kurpes.


Piegulošas bikses un legingi

Pat sporta mīļotājiem nevajadzētu valkāt šādas bikses. Šie apģērbi ir domāti jaunām meitenēm, kuras vēlas parādīt savas slaidās figūras. Runa vispār nav par formām, bet gan par to uzturēšanu. Dāmai pēc 50 labāk izvēlēties klasiska stila treniņbikses.


Spīguļi un apjomīgi raksti

Ja vēlaties izskatīties slaida, izvairieties no lieliem ziediem vai rakstiem uz kleitas vai svārkiem. Dzirksti uz apģērba parasti izskatās muļķīgi. Šie apģērbi nav domāti elegantām 50 gadus vecām dāmām. To pašu var teikt par visu veidu lentēm un rišām..

LASI VĒL: Es pametu sievu un savu bērnu māti, jo viņa kļuva briesmīga. Bet tad es ieraudzīju viņu pēc gada

Lielas, apjomīgas rotaslietas bieži vien ir ļoti piemērotas dāmām ar lielākām, solīdākām figūrām. Jums vajadzētu droši valkāt kulonus, rokassprādzes un gredzenus. No pārāk smagiem auskariem labāk atteikties. Šādi auskari pagarina auss ļipiņu un pievērš uzmanību krunkainajai ādai ap kaklu. Labāk izvēlēties vieglus auskarus.

Augstpapēžu kurpes

 

Kā jūs varat atšķirt jaunu sievieti un vecāku sievieti? Pēc gaitas! Tāpēc skaistulēm pēc 50 labāk novilkt augstpapēžu kurpes uz oficiāliem pasākumiem.

Protams, neviens stilists nevar noteikt, kādas drēbes mums vajadzētu vilkt. Arī pēc 50 gadiem sievietei ir tiesības ģērbties tā, kā viņa vēlas. Tomēr ir daži padomi, kuros vērts ieklausīties, lai justos stilīgi un lepotos ar savu vecumu, nevis to slēptu.

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment