Sievietes atklāj 14 iemeslus, kāpēc atsaka saviem puišiem seksu; Tu neticēsi, kas patiesībā notiek viņu galvās!

6. Es izvairos no seksa ar savu puisi, jo 90% laika viņš nespēj dabūt erekciju. Sliktākais ir tas, ka viņš saka, ka viņam šī problēma nav bijusi ne ar vienu citu. Es laikam esmu pretīgāka, nekā domāju.

7. Es izvairos no seksa ar savu draugu, jo mani vairāk saista meitenes. Mēs nākammēnes sāksim dzīvot kopā.

8. Es izvairos no seksa ar savu puisi, jo man nepatīk sekss mēnešreižu laikā, pat ja tas patīk viņam. Tas man liek justies neērti.

9. Dažreiz es izvairos no seksa, jo man vienkārši ir slinkums skūt kājas.

10. Es izvairos no seksa ar savu draugu, jo mani seksuāli pievelk cits vīrietis. Es neesmu pārgulējusi ne ar vienu citu. Bet es par to domāju.

11. Es vienmēr cenšos izdomāt iemeslus, lai izvairītos no seksa ar savu puisi, jo man ir kauns no tā, kāda es izskatos kaila.

12. Kādreiz man patika sekss ar savu puisi, bet tagad tas ir kļuvis tik garlaicīgs, ka es no tā izvairos.

Lasi arī: Večuks ieraudzīja divas kailas meitenes peldamies viņa dīķī. Tas, ko viņš pateica, bija vienkārši satriecoši!

13. Es sāku strīdēties, lai izvairītos no seksa… Man par to ir kauns un es viņu ļoti mīlu! Es vienkārši vienmēr esmu tik nogurusi.

14. Es dažreiz izvairos no seksa, jo man bail viņam prasīt to, ko es patiesībā vēlos gultā… Man bail, ka viņš no manis baidīsies.

Avots: whisper.sh

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Arrabeska</cite>

    Es ar savu vīru esmu kopā jau kā 5.gadu, audzinam divus bērnus, tikai vienu reizi pa visiem šiem gadiem atteicu vīram , tàpat arī viņš man nekad nav atteicis, jo nav jau tā ka vnm abiem gribās viena un tajā pašā laikà,jàmàk atrast veidu kà otram rast to velmi!

    • <cite class="fn">18cm</cite>

      Malači! 🙂

    • <cite class="fn">-A</cite>

      Ja pasaulē visi šo te saprastu, būtu miers. 😀

    • <cite class="fn">Diāna</cite>

      Nu es to pašu varu pateikt pēc 22 gadu kopdzīves ar vīru (mēs gan kopā esam no 17 gadiem un joprojām jūtamies un esam jauni), audzinām četrus bērnus… Pieci gadi – tas ir maz, tikai pats sākums, bet tā turēt! Lai veicas!

Leave a Comment