Simpātiska meitene norija vienu tableti un tagad ir “piekalta” pie ratiņkrēsla; Viņas smadzenes burtiski uzcepās

Kad viņi nonāca ballītē, tad kāds ballītes viesis viņus uzrunāja piedāvājot jauniešu kompānijai “labas ballītes” kapsulu. Tā bija kapsula pildīta ar baltu pulveri, tā bija narkotika ecstasy un paziņa iedrošināja jauniešus, sakot, ka nav pamata satraukumam.

amy4

Eimija un 3 viņas draugi paņēma kapsulu, daudz par to neprātojot. Pēc pāris minūtēm Eimija saļima. Viņas 3 draugiem paveicās, bet Eimija nonāca komā un viņas smadzenes tika smagi bojātas. Slimnīcā, blakus Eimijas gultai, ir māte un viņas māsīcas, lūdzot Dievu un cerot, ka reiz atgriezīsies viņu priecīgā un enerģiskā Eimija.

amy3

Kad viņa pamostas, tā vairs nav vecā Eimija- viņai vairs nevar parunāt, viņas smadzenes gandrīz ir mirušas un viņai ir jāpārvietojas ar ratiņkrēslu.

Video parāda, ko viena kapsula var nodarīt tavam organismam. Viena neapdomīga izvēle un tu esi kļuvis par dārzeni, bez iespējas atgriezties pilnvērtīgā dzīvē.

amy5

Divas sievietes un vīrietis ir aizturēti uz aizdomu pamata par narkotiku piegādāšanu jauniešiem.

Eimijas mamma ievietoja šo video kā brīdinājumu visiem, kuri kādreiz ir iedomājušies par narkotiku lietošanu. Vai tas ir tā vērts?

https://www.youtube.com/watch?v=JKfO8O8Cwpw

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment