Šis līdzeklis vienas nakts laikā attīrīs jūsu resno zarnu – maģiskais čia sēklu kokteilis!

Blāvi mati, slikta āda, liekais svars, smaguma sajūta vēderā, ātrs nogurums, nomākts psiholoģiskais stāvoklis, fizisks vājums, agresivitāte, raudulīgums un slikts garastāvoklis – tie ir tikai daži simptomi cilvēkiem ar resnās zarnas problēmām!

Kādi ir draudi, kas saistīti ar zarnu darbības traucējumiem?

Šlakvielas, toksīni un fekāliju akmeņi zarnās izraisa iekšējo orgānu bojājumus, intoksikāciju, bezmiegu un sliktu veselību. Cilvēks, kuram zarnās ir sārņi, jūtas vājš un bezspēcīgs. No rīta var rasties slikta dūša un vemšana, apetītes zudums.

Ja šī problēma netiek atrisināta agrīnā stadijā, var attīstīties nopietni traucējumi, kas saistīti ar iekšējo orgānu, elpošanas sistēmas, kuņģa un zarnu trakta darbību. Cilvēki ar noslāņotām zarnām var izskatīties daudz sliktāk un vecāki par saviem vienaudžiem, jo viņiem var priekšlaicīgi sākties novecošanās process.

Lai atgūtu zaudēto matu spīdumu, starojošu ādu un labu garastāvokli, ir nepieciešams attīrīt zarnas. Attīrīšanās diētas, vienas dienas badošanās, veselīgs uzturs gan pozitīvi ietekmē organismu, bet kā ātras attīrīšanās metodes ir neefektīvas.

Kā ātri attīrīt zarnas, nekaitējot organismam? Par to mēs runāsim tālāk.

Attīrošais līdzeklis ar čia sēklām

Piedāvājam mājās pagatavot laika gaitā pārbaudītu, drošu un efektīvu līdzekli zarnu attīrīšanai – attīrošo vitamīnu kokteili.

Lai pagatavotu šo maģisko līdzekli, kas attīrīs kuņģi un zarnas tikai vienas nakts laikā, jums būs nepieciešams:

  • 1 glāze attīrīts ūdens
  • 1 ēdamkarote dabīgā medus
  • 1 ēdamkarote čia sēklas
  • 1 ēdamkarote linsēklu
  • 1 ābols

Kokteiļa pagatavošana:

Nomizojiet ābolu un sagrieziet to mazos kubiņos. Visas kokteiļa sastāvdaļas rūpīgi sasmalcina ar blendera palīdzību. Iegūtais maisījums jālieto pirms gulētiešanas un no rīta tukšā dūšā, un pirms katras lietošanas labāk pagatavot svaigu kokteili.

Lasi vēl: 5 vienkārši veidi, kā attīrīt ūdeni, ja jums nav filtra

Pateicoties šim līdzeklim, jūsu zarnas darbosies kā pulksteņa mehānisms. Tikai vienas nakts laikā jūs ne tikai atbrīvosieties no toksīniem, bet arī zaudēsiet dažus kilogramus. Jūs varēsiet uzlabot savu izskatu un vispārējo fizisko stāvokli, sajutīsiet sen aizmirsto vieglumu ķermenī, enerģijas pieplūdumu un dzīvesprieku.

Svarīgi! Nav iespējams regulāri lietot caurejas līdzekļus. Ja šī resnās zarnas attīrīšanas metode tiek lietota nekontrolēti, jūs varat dehidrēt savu organismu, izvadīt no tā visas derīgās uzturvielas un novājināt zarnas tiktāl, ka dabiskā organisma attīrīšanās kļūst neiespējama.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment