Šis stāsts pierāda, ka maldināšana par savu izskatu ar kosmētiku var nonākt līdz tiesai

Main-wedding-issues

Sievietēm laikam tomēr labāk ir parādīt, kā izskatās viņu seja bez kosmētikas, jo šis vīrietis piedzīvoja šoku pēc kāzām, kad beidzot viņa sieva atklāja savu īsto seju. 

Sieviete savu īsto seju turēja noslēpuma līdz pat savai lielajai dienai, uzzini, kā uz to reaģēja viņas vīrs.

—-

Kosmētikai vajadzētu palīdzēt cilvēkam izskatīties labāk, tādēļ šis vīrietis piedzīvoja šoku tad, kad viņš pēc kāzām pirmo reizi ieraudzīja savas sievas seju bez kosmētikas.

Šķir lapu tālāk, lai iepazītos aršī trakā stāsta noslēgumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Sarmite Redliha</cite>

    Kadas mulkibas atkal sarakstitas varetu padomat,ka vin tikai ,,pirmo nakti ,,ir gulejis un tikai tagad ieraudzija,bet isteniba tas viss ir viltus laulibas un tai meitenei vajadzeja to nelegalu iesudzet un pie viena ari tiesnesus kuri bija uzpirkti 100% un no visas sieslietibas +viltus virs pieprasit ,,miljonu par personibas apzakasanu jo katrs cilveks izskatas tads kads vins ir…………

    • <cite class="fn">aijucis</cite>

      es tiku lasijusi,ka kuraa tur gadsimtaa kkur aarzemees taa arii dariija,ka suudzeeja sievas par maldinaasanu un visu vinaam atneema.

  • <cite class="fn">Sieviete</cite>

    Tad nu gan jaunums un unikāla situācija?! Anglijas karalis Henrijs XVIII, ieraugot savu ceturto sievu – Klēves Annu, esot “kritis izmisumā” un griezis zirgu apkārt, jājis prom. Vīrietim vajadzēja pārliecinaties, vai tik izkrāsotā skaistule labi nespēlē kārtis (karalim Anna noderēja kā ideāla kāršu spēlētāja garajās nakts stundās, kad nevarēja saņemties darīt to, ko parasti tādos apstākļos dara)….

  • <cite class="fn">Sieviete</cite>

    Klūdījos – Henrijs VIII. Atvainojiet!

Leave a Comment