Skaties.lv: ”Lauku sētas” Rasmuss vairs nespēj klusēt; puisis atklāj patiesību par sakaru ar Aiju

Uz karstas nots sākusies ”Lauku sēta”, kurā par aprunātākajiem personāžiem jau kļuvuši Aija Dembovska un Rasmuss. Redzot, kādu ilūziju par abu simpātijām medijos rada Aija, Rasmuss vairs nespēj klusēt. Puisis sazinājās ar Skaties.lv, lai atklātu savu versiju par tikšanos ar Aiju, raksta portāls skaties.lv.

Aija, ieradusies ”Lauku sētā”, uzreiz metās valdzināt Rasmusu, bet medijiem klāstīja, ka abiem šovā sarunāts randiņš.

”Kāds randiņš? Patiesībā bija tā. Es biju viens no puišiem, kurš sacentās par iekļūšanu šovā skatītāju balsojumā Skaties.lv. Tur Aija mani pamanīja,” skaidro Rasmuss.

Sākusies sarakste, kuras laikā Aija esot plātījusies, ka esot liela zvaigzne un par filmēšanos šovā viņai tikšot maksāti 1000 eiro. Saprotot, ka šī meitene visdrīzāk būs viņa šova kolēģe, Rasmuss draudzīgi piedāvājis kopā braukt parakstīt līgumu.

”Taču Aija uz līguma parakstīšanu neieradās, jo iepriekšējā dienā bija kārtīgi piedzērusies,” stāsta Rasmuss.

Jā, puisis neslēpj, ka pēc bildēm sociālajos tīklos Aija likusies glīta un viņš sākotnēji pieļāvis iespēju, ka abiem, iespējams, šovā kas varētu sanākt. Šis iespaids mainījies, kad Rasmuss ieraudzījis Aiju dzīvē.

Lasi arī: ”Idiotu bars!” Aija Dembovska ”Lauku sētā” jau iekuļas pirmajā konfliktā un draud kauties

”Dzīvē viņa bija cits cilvēks kā sociālo tīklu bildēs. Ļoti nekopta, drēbes ar plankumiem kā būtu vārtījusies pa grāvi vai no kāda bordeļa atnākusi,” noskurinās puisis.

Jā, puisis ļāvis meitenei uzklāt gultu blakus savējai tīri pieklājības pēc. Taču nekādas domas par seksu viņa prātā nav bijušas.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vairāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment